Herbafulvo Essencia Prémium 3-6 darabos termékek és a megjelölt Béky termékek INGYEN SZÁLLÍTÁSSAL a készlet erejéig!

Cikkek

Mit tanulhatunk Béky László természetgyógyásztól?

2021.07.27 07:00
Mit tanulhatunk Béky László természetgyógyásztól?

Sokan gondolják úgy, hogy a természetgyógyászat egyoldalú dolog, pedig ezer arca létezik. Természetes gyógymódok, bio orvosságok, hagyományos orvostudomány, és napjaink klinikai orvoslásának találkozási pontja ez, melyben mindenki megtalálhatja azt a szegmenst, ami iránt a leginkább érdeklődik.

Béky László természetgyógyászati iskolája a szilárd alapokra és a gyakorlatiasságra épít, célja pedig, hogy olyan utánpótlást neveljen ki, akik képesek a testi és lelki problémákkal hozzájuk fordulókon egyaránt segíteni. Most megmutatjuk azt, milyen képzések segítségével juthatunk el idáig!

Általános egészségügyi alapmodul

Az egészségügyi alapmodul feladata, hogy megadja azokat az alapvető anatómiai és élettani, valamint kórtani alapismereteket, melyekre a hallgatóknak természetgyógyászként szüksége lehet.

A tananyag teljes egészében lefedi a vizsgakérdéseket, valamint a sikeres vizsgatételhez szükséges, megszabott követelményeket. Az oktatók olyan szakorvos természetgyógyászok, akiknek több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek mind az orvostudomány, mind pedig a természetes élet és gyógymódok terén.

A tanfolyam keretén belül egyes kórképek és állapotok bemutatása, megbeszélése a rendelői betegeken, azok beleegyezésével, bemutatásával történik. Ez azt jelenti, hogy a képzés nem csak elméleti, hanem kifejezetten gyakorlati jellegű, azaz duális. Az órák során kérés esetén a saját és családtagok gondjainak, bajainak szakmai, természetgyógyászati megbeszélésére, ellátására is lehetőség nyílik.

Általános természetgyógyászati alapmodul

Az általános természetgyógyászati alapmodul célja, hogy felkészítse a hallgatókat a hivatalos állami természetgyógyászati alap modulvizsga eredményes letételére. A tananyag magába foglalja az egész természetgyógyászat átnézeti szemléletének megadását, a hivatás szakmai, erkölcsi, etikai kérdéseinek bemutatását.

Az órákat diplomás orvos és nem orvos, de felsőfokú végzettséggel rendelkező természetgyógyászok tartják, akik nem csak egy specifikumon beül, hanem az egész rendszer átlátásában nagy gyakorlatot sikerült szerezniük.

A képzés az elmélet mellett empirikus módon, bizonyos esetek betegeken való bemutatásával zajlik, tehát rendkívül gyakorlatias. A képzés ezáltal garantálja azt, hogy a hallgatók nem csak a vizsgákon teljesítenek sikeresen, de az életben is megállják a helyüket, hiszen a kezelésekben történő részvételnek köszönhetően értékes gyakorlati tudás birtokában kezdhetik meg karrierüket.

Bioenergetikai szakmodul

Az oktatás célja a hivatalos állami bioenergetika vizsgára való felkészítés. Az oktatást Béky László természetgyógyász végzi, aki részben az ukrán Nikolajevi iskola orvosaitól, részben pedig Kínában, a Shaolin Kolostorban, Ming Wu-tól, az egyik legfőbb gyógyító paptól tanult.

A modul többek közt segít megismerni a védikus csakra és finom szerkezetű testek, valamint aura fogalmát, érzékelését, a geopáthia és elktroszmog fogalmát, valamint az azzal való együttélés lehetőségeit.

Amennyiben az aktuális képzésekről szeretne többet tudni, Béky László honlapján minden hasznos információt megtalálhat a természetgyógyászati tanfolyamokat illetően.

Fülakkupunktúrás addiktológia

Napjainkban sokak életében jelentenek problémát a különböző függőségek és szenvedélybetegsgek. Legyen szó akár alkoholbetegségről, drog-, nikotin vagy játékfüggőségről. A NADA protokoll egy olyan akkupunktúrás módszer, melynek célja, hogy segítsen a szenvedélybetegségek és függőség enyhítésében, esetlegesen megszüntetésében, akár más természetes módszerekkel vagy kezelésekkel kombinálva.

A képzés során a hallgatók olyan orvosoktól és természetgyógyászoktól tanulhatnak, akik a fülakupunktúrás addiktológiai kezelésben és az egyéb kiegészítő terápiákban is nagy jártasságra tettek szert. A tanfolyam anyaga teljes egészében lefedi a hivatalos állami vizsga követelményeket, mind elméleti, mind pedig gyakorlati képzés terén.

Fitoterápia szakmodul

A fitoterápia a gyógynövényekkel, gyógynövény-​készítményekkel történő kezelés tudománya. A tanfolyam keretében a hallgatók a gyógy- és fűszernövények alapfokú botanikai és biokémiai jellemzőivel, valamint azok konkrét helyzetekben történő alkalmazási módjaival ismerkedhetnek meg.

A Béky-féle természetgyógyász iskolában széleskörű ismeretekkel rendelkező orvosoktól és természetgyógyászoktól, sajátíthatjuk el a fitoterápia alapjait, a képzés fő célja pedig az állami hivatalos természetgyógyászati fitoterapeuta vizsgára való felkészítés.