BioXan - 60db

Raktáron 2 db
Te is gyakran érzed úgy, hogy maguk alá temetnek a feladatok? Hogy egyre nehezebb ugyanolyan magas színvonalon teljesíteni a munkahelyeden, ahol időközben a túlórák is szaporodnak? Észrevetted már magadon, hogy egyre feszültebb vagy a családoddal és a barátaiddal is? A teljesítménykényszer vagy valamilyen magánéleti probléma okozta szorongás miatt pedig már a szeretteiddel töltött időt sem tudod úgy élvezni, ahogy korábbanan? Akkor te is napjaink egyik legelterjedtebb kihívásaival küzdesz: a stresszel, a szorongással és a pánikbetegséggel. De nem vagy egyedül és a megoldás érdekében, kémiai vegyszerekkel sem kell mérgezned magad.
  • 24 GYÓGYNÖVÉNY SZINERGIZMUSA
  • 100% TERMÉSZETES MEGOLDÁS A STRESSZRE, PÁNIKRA, SZORONGÁSRA
  • NEM ÁLMOSÍT, NEM TOMPÍT
  • NEM OKOZ HOZZÁSZOKÁST, NINCSENEK MELLÉKHATÁSOK

természetes nyugtató gyógynövény-komplex

TERMÉSZETES ÉS HATÉKON STRESSZOLDÁS MELLÉKHATÁSOK NÉLKÜL. RENDELD MEG MOST!

PRÓBÁLD KI MOST A BIOXANT!


 

Vásárold meg most az elérhető legkedvezőbb áron népszerű Myrobalan márkánk BioXan - 60db termékét! Nézz szét további termékeink között is és szerezd be kedvenc étrend-kiegészítőid egy helyről, biztos forrásból. Ha most leadod rendelésed, akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak!

Kérdésed van a termékkel vagy a rendelés, esetleg a kiszállítás folyamatával kapcsolatban? Hívj minket a +36-30/927-7089-es telefonszámon és választ adunk minden kérdésedre!

Erre ajánljuk
Immunerősítés
Kiszerelés
60 db
Várható kiszállítás

Délig történő megrendelés esetén

2024.04.20
10 990 Ft
Egységár: 183 Ft/db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről

Nagyra értékelnénk, ha segítenéd munkánkat egy termékértékeléssel! Amennyiben próbáltad már BioXan - 60db termékünket, kérjük írj róla egy véleményt.

Véleményt írok!

Adagolás

Naponta 3 kapszula szedése javasolt, egyenletes időközönként, melytől állapottól függően el lehet térni mindkét irányba. Amennyiben esetleg más Myrobalan gyógynövény-komplexet is használsz, javasoljuk, hogy 25-30 perces eltéréssel vedd be őket, hogy mindegyiknek legyen ideje kifejteni a hatását.

Sok vásárlónk szedi a nyugtató-kiegyensúlyozó készítményeinket az általa használt kedélyjavító, nyugtató és egyéb gyógyszer mellé. Azonban a kémiai nyugtatók, kedélyjavítók hozzászokást alakítanak ki, mégis, vásárlóink egy része – természetesen egyéni állapottól függően – el tudta hagyni gyógyszerei egy részét. Ez biztató lehet számodra is.

A BioXan folyamatosan szedhető, nem szükséges időközönként szünetet tartani. A BioXan adaptogén hatású gyógynövényeket is tartalmaz, melyek csak a kibillent működést harmonizálják az optimálisan működő szerveket nem befolyásolva. Emiatt az ajánlott mennyiségtől való bármelyik irányba való - nem túlzott!, ésszerű határokon belül történő - eltérés nem okozhat túladagolást. Természetesen, ha tudomásod van bármely összetevőről, hogy érzékeny vagy rá, úgy kezdd óvatosan a szedését.

A BioXan már 12 éves kortól adható, akár a kapszulát szétszedve, a gyógynövényport folyadékban feloldva.

AJÁNLÁS! Több Myrobalan gyógynövényes termék szedése esetén érdemes a kapszulák bevétele között 25-30 percet kihagyni, hogy az adott termék gyógynövény-komplexe a lehető legjobban ki tudja fejteni a hatását. Amennyiben vitamint és gyógynövényes terméket szedsz egy időben, úgy azok bevétele között nem szükséges időt kihagyni.

Mellékhatások nem ismertek!

SZEDHETŐ A BIOXAN GYÓGYSZER MELLETT?

Nagyon sok vásárlónk szedi a nyugtató-kiegyensúlyozó készítményeinket az általa használt kedélyjavító, nyugtató és egyéb gyógyszer mellé. Természetesen nem a készítmények halmozása lenne a cél, hanem azok csökkentése, elhagyása. Amennyiben a kémiai szerek elhagyásának céljával szeretné megvásárolni a készítményt, úgy tudnia kell, hogy állapottól függően (tehát mióta és mennyit szed naponta) több időre, türelemre, esetenként nagyobb akaraterőre lesz szüksége - a kémiai szerek kiürülése miatt, mely elvonási tüneteket okoznak - , mivel a kémiai nyugtatók, kedélyjavítók stb. hozzászokást alakítanak ki. Arról mindenképp beszámolhatunk, hogy vevőink egy jelentős része el tudta hagyni gyógyszerét.

Nagyon fontos kiemelni, hogy egy gyógynövényes készítmény teljesen más módon hat, mint a kémiai szerek. Az utóbbiak rendre blokkolnak bizonyos folyamatokat a szervezetben - azért tud megjelenni a kémiai szerek bevétele után egy finom tompaság -, ezzel szemben az un. adaptogén gyógynövények - ezekből meglehetősen sokféle van a mi készítményeinkben - kiegyensúlyozzák a funkciókat, tehát ha valahol alulműködés van, akkor serkentenek, ha túlműködés, akkor nyugtatnak. Az adaptogenizációhoz pedig a szervezetnek időre van szüksége. A készítményeket tudatosan állítottuk úgy össze, hogy az a fajta tompító hatás ne legyen, ami a kémiai szereknél elvárt, így ne akadályozza a normál, hétköznapi életmódot. Éppen ezért sem lehet egy az egyben cserélni egy kémiai szert egy gyógynövényesre.

MI A KÜLÖNBSÉG A BIOXAN ÉS A NEPA KÖZÖTT?

A két termék között hatás tekintetében nem tudnánk lényegi különbséget megnevezni. Lényegi különbség nincs.

MIÉRT VAN MÉGIS KÉT NYUGTATÓ KÉSZÍTMÉNYÜNK?

Egészen 2019 májusáig a Myrobalan mellet volt egy másik márkánk is. Ez volt a Dakini Herbs. Ez utóbbi azóta "megszűnt" és a Myrobalan alá olvadt. A Dakini Herbs alatt is volt egy nyugtató készítmény (ez a Nepa), melyet a márka "megszüntetésével" népszerűsége miatt nem vezettünk ki. Így marad a BioXan mellet egy másik nyugtató készítmény is.

MELYIKET VÁLASSZAM MÉGIS?

Női vagy férfi megérzés alapján, amelyik szimpatikusabb, mivel nem erősebb nem gyengébb, nem jobb, nem rosszabb az egyik a másiknál.

Ugyanarra a problémára nyújt megoldást mindkettő, csak egy kicsit más a receptúra. Visszajelzések alapján van, akinek a Nepa vagy akinek a BioXan válik be jobban, de a legtöbben valójában nem is éreznek különbséget. Hogy kinek melyik válik be jobban az teljesen EGYÉNI, tehát ki kell próbálni. Mi mindkettőt jó szívvel ajánljuk, mivel teljesen természetes.

MAGASVÉRNYOMÁSOM IS VAN ÉS ÍGY AZ ÁLOMBOGYÓT NEM SZEDHETEM. LESZ E ESETLEG OLYAN TERMÉK AMI A SZORONGÁSRA HAT ÉS NINCS BENNE ÁLOMBOGYÓ?

Sajnos nagyon sok mindent írnak tévesen a gyógynövényekről.

A vérnyomás-emelkedést az esetek kb. 80-90 %-ban stressz okozza, így a nyugaton elterjedt protokoll, hogy emelkedett vérnyomásra vérnyomáscsökkentőt adnak, ráadásul, hogy tartósan szedetik a pácienssel ez nem hogy teljesen rossz irány, de káros is, mert tartós vérnyomáscsökkentő szedés után rendkívül nehéz helyrehozni azt, amit a vérnyomáscsökkentő okozott egy rossz kezelési protokoll miatt.

Mindenképpen lényeges kiemelni, hogy az ön által említett - több oldalon talált - állítás, csak a gyógynövényre való nagyfokú érzékenység, tartós szedés és ami kiemelten lényeges un. dózismennyiségnél fordul elő. Ez azt jelenti, hogy csak az álombogyóból kellene kb. napi 1500 mg-ot szedni.

A mi készítményeinkben töredéke van csak az álombogyónak így 100 %, hogy semmiféle problémát nem okozhat. Hat éve van forgalomban az egyik termékünk, ami szorongásra, pánikra és hasonló panaszokra ajánlott, több tízezer eladott doboz és rendkívül sok magas vérnyomásos fogyasztó után ezt egészen biztosan állíthatom. Mindezt a saját pácienseimmel is alá tudom támasztani.

Két termékünk van forgalomban, melyek célirányosan szorongás, pánikra és hasonló panaszokra szolgál, ezért nem tervezünk több készítményt szorongásra, pánikra. Ezek a BioXan és a Nepa.

HOMEOPÁTIÁS SZEREKKEL IS SZEDHETŐ A BIOXAN?

Bár a termék tartalmaz borsmentát, de azt olyan kis mennyiségben, hogy szinte kizártnak tartjuk, hogy negatívan befolyásolná a homeopátiás szer hatását. De mindenképp ennek tudatában érdemes dönteni.

TERHESSÉG ÉS SZOPTATÁS ALATT SZEDHETŐ A BIOXAN?

Tibeti gyógyászként és természetgyógyászként nem szoktam javasolni vitaminon kívül semminek a szedését a terhesség és a szoptatás első időszakában. Amennyiben nem hozza meg a kívánt eredményt egy citromfűből készült tea, esetleg egy teakeverék és továbbra is feszült, szorongó a kismama az káros a babára, így mindenképp érdemes szedni valami olyan készítményt, ami lenyugtatja valamennyire a tudatot, de semmiképp sem kémiai szert. Így a BioXan vagy Nepa jó választás lehet. Bár a készítmény dobozán szerepel, hogy terhes és szoptatós anyák ne használják, de ettől függetlenül nyugodtan lehet használni, ezt csak jogilag kötelező feltüntetni.

VÉRHÍGÍTÓ MELLETT SZEDHETŐ?

Igen, nyugodtan szedhető.

GYÓGYSZER MELLÉ VAGY LESZOKTATÁSRA SZEDHETŐ A BIOXAN?

A gyógynövény-komplex kiegyensúlyozó szerepet tölt be. Nagyon sok vásárlónk szedi a BioXan-t az általa használt kedélyjavító, nyugtató és egyéb gyógyszer mellé. Azt javasoljuk, hogy amennyibe ki szeretné próbálni a gyógyszer mellé kiegészítőül, tartson be egy fokozatosságot. Vegyen be csak egy szemet lefekvés előtt és nézze meg, hogy esetleg eléggé támogatja-e a gyógyszert. Ha nem, bevehet napközben is egy szemet. Ha el szeretné hagyni a gyógyszerét, úgy még inkább lényeges a fokozatosság.

Csak egy példa:

Ha tudod, törd 3 felé a szedett gyógyszert és csak 2/3-ot vegyél be és este lefekvés előtt egy fél órával vegyél be egy BioXan-t. Ezt tartsd jó pár napig, akár 1-2 hétig is, majd hagyd el még 1/3-ot és vegyél be egy szem BioXant napközben is. Folytasd ezt ismét egy ideig, majd próbáld elhagyni a 3. harmad gyógyszert is és helyette vegyél be Bioxan-t.

Amennyiben erősek a tünetek, úgy több szem BioXan-t is bevehetsz egyszerre, nem lehet túladagolni!

A készítmény kiegyensúlyozó szerepet tölt be. Azt javasoljuk, hogy amennyibe ki szeretné próbálni a gyógyszer mellé kiegészítőül, úgy első három napban csak egy kapszulát vegyél be és figyeld meg, hogy milyen érzeteket tapasztalsz. Utána fel lehet emelni két kapszulára és ugyanúgy megfigyelni, majd három nap után felmenni a három kapszulára. Amennyiben bizonytalan vagy úgy javasoljuk, hogy kérdezd meg kezelőorvosod vagy egy gyógyszerészt!

VAN MELLÉKHATÁSA A BIOXAN-NAK?

Gyógynövényes kapszula lévén nem ismertek mellékhatások, eddig ezzel kapcsolatban visszajelzést nem kaptunk.

A BIOXAN NEM OKOZ TOMPASÁGOT?

A BioXan gyógynövényei úgy kerültek összeválogatásra, hogy sem a vezetésre sem a napi normál működésre nincs negatív hatással. Azaz nyugodtan szedhető normál életvitel esetén. 

SZÍVPROBLÉMA ESETÉN SZEDHETŐ A BIOXAN?

Igen, nyugodtan szedhető. Az összetevők között nincs olyan, mely a vérnyomásra negatív hatással lenne.

CUKORBETEGSÉG ESETÉN SZEDHETŐ A BIOXAN?

Igen, nyugodtan szedhető. Az összetevők között nincs olyan, mely cukorbetegség esetén esetén nem ajánlott.

MAGAS VÉRNYOMÁS ESETÉN SZEDHETŐ A BIOXAN?

Igen, nyugodtan szedhető. Az összetevők között nincs olyan, mely a vérnyomásra negatív hatással lenne.

PAJZSMIRIGY-PROBLÉMA ESETÉN ESETÉN SZEDHETŐ A BIOXAN?

Igen, nyugodtan szedhető. Az összetevők között nincs olyan gyógynövény, mely rossz hatással lehet erre, viszont van benne olyan adaptogén gyógynövény, mely a pajzsmirigy alul- vagy túlműködést beállítva az optimális szintre.
Összetevők

Álombogyó

Aranygyökér

Indiai citromfű

Orvosi citromfű

Levendula

Arab Jázmin

Citromverbéna

Golgotavirág

Indiai bazsalikom

Ázsiai gázló

Kudzu

Galagonyavirág

Komló

Macskagyökér

Szerecsendió

Illatos macskamenta

Kínai csüdfű

Orvosi zsálya

Borsmenta

Fahéj

Fokföldi rekettye

Hársfavirág

Orvosi székfű

Szurokfű

Felhívás

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó.

 

Felhívás: Az étrend-kiegészítők olyan élelmiszerek, melyek a kiegyensúlyozott, vegyes étrend kiegészítését szolgálják. Ezt a koncentrált tápanyagtartalmukkal, valamint az egyéb, élettanilag aktív összetevők egyenkénti vagy egyesített hatásával teszik lehetővé. Habár előfordul, hogy összekeverik őket a gyógyszerkészítményekkel, fontos tudni, hogy a jelenleg hatályban lévő, hazánkban is érvényes európai uniós szabályok értelmében az étrend-kiegészítők nem minősülnek gyógyhatású készítménynek. Nem alkalmasak terápiás célra, sem betegségek kezelésére, sem pedig azok megelőzésére. Céljuk kizárólag a kiegyensúlyozott tápanyagbevitel biztosítása. Leginkább azok számára jelentenek jó megoldást, akik a kiegyensúlyozott, egészséges életmód hívei, és a megfelelő táplálkozási szokások mellett szeretnék biztosítani szervezetük számára a megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyag bevitelét. Az étrend-kiegészítőkről szóló rendelet értelmében tápanyagok alatt vitaminok, vagy ásványi anyagok értendők.

 

A vitalitasbolt.hu-t üzemeltető Eclosion Kft. kommunikációs felületein tiszteletben tartja a fentiek jogforrásául szolgáló 37/2004. (IV. 26.) ESZCSM rendeletben írtakat, valamint a gazdasági versenyhivatal előírásait.

 

A webáruházunkban kapható termékek hatóanyagaival kapcsolatos írások célja kizárólag a kapcsolódó termékek, vagy azok hatóanyagainak objektív bemutatása, a lehető legszélesebb körű tájékoztatás. Ennek érdekében minden esetben a legfrissebb, független kutatások alapján, megbízható források mélyreható tanulmányozása nyomán születnek. Eladásösztönző céllal nem rendelkeznek és nem buzdítanak a webshopban elérhető termékek megvásárlására.

 

Filozófiánk az, hogy az általunk forgalmazott étrend-kiegészítők hatékonyságát kizárólag a vásárlók elégedettsége igazolhatja, ennek érdekében mi webáruházunkban csakis a legjobb minőségű, megbízható forrásból származó termékeket kínáljuk. Köszönjük, ha bizalmával megtisztel minket, és esetlegesen véleményét, tapasztalatait is megosztja velünk!

Ezek is érdekelhetnek