Fórum

Akik jártasak a természetgyógyászatban, azok számára Császi Andrást már egészen biztosan nem kell bemutatni. Azokban azonban, akik csak most kezdik beleásni magukat az egészséges életmód alapjaiba, jogosan merülhet fel a kérdés: ki Császi András és miért találkozhatunk a természetgyógyász szakmán belül ilyen gyakran a nevével?

Akit a természet szeretete gyermekkortól kísér

Császi Andrásba már gyerekkorában beléivódott a természet rendjének és szépségének ismerete, tisztelete, melyet a családi hagyományok csak erősítettek. Az érdeklődés pedig hamar szenvedéllyé nőtte ki magát, melyre egy teljes életpálya épült.

Ezáltal a válogatott termékekkel rendelkező webáruház üzemeltetése mellett tanácsadással is foglalkozik, hogy segítsen az arra rászorulóknak.

Akinek lételeme a segítség

Császi András a természet szeretete és védelme mellett legalább ennyire fontosnak tartja azt, hogy másokon segítsen. Ennek érdekében a webáruházba csakis a legjobb minőségben, a legtisztább forrásokból származó termékek kerülhetnek be, hogy a mindennapokat egészégessé és minőségi módon élhetővé tegyük, és a hatalmas, hétköznapi rohanás közepette se feledkezzünk meg magunkról.

Mindezek mellett szívesen nyújt segítséget az egészségügyi-, valamint mentális gondokkal küzdő betegeknek, és elsősorban betegségmegelőző munkával, valamint tanácsaadással segít a hozzá fordulókon.

Amennyiben Te is szeretnél mindezekről megbizonyosodni, és segítséget vagy tanácsot kérnél, Császi András természetgyógyász minden kérdésedre választ ad! András a webáruház további üzemeltetése mellett készséggel áll a betegek rendelkezésére!

Egészségügyi kérdésed van? Tedd fel bátran a fórumon és garantáljuk, hogy közvetlenül Császi András fog válaszolni!