Herbafulvo Essencia Prémium 3-6 darabos termékek és a megjelölt Béky termékek INGYEN SZÁLLÍTÁSSAL a készlet erejéig!

Cikkek

Stresszkezelés a gyógynövények erejével
08
Jún

Egyes gyógynövények segítséget nyújthatnak a stressz leküzdésében, ugyanis csökkentik vagy akár meg is szüntethetik a feszültség állapotát, amivel ismét egyensúlyba hozhatjuk fizikai és a mentális jólétünket. Nézzük meg együtt, milyen készítményeket érdemes segítségül hívni stressz idején!

Milyen előnyökkel jár a gránátalma fogyasztása?
25
Máj

A gránátalma nem csak egy finom és ízletes gyümölcs, hanem számos egészségügyi előnyét is élvezhetjük rendszeres fogyasztásának. Nézzük, melyek ezek!

Egészség és táplálkozás a megváltozott világunkban
11
Máj

Szent-Györgyi Albert szerint: „Kevés döntéssel tudjuk olyan közvetlenül befolyásolni az egészségünket, mint azzal, hogy milyen élelmiszereket választunk és fogyasztunk.”

Mit tegyünk, hogy ne legyen úrrá rajtunk a tavaszi fáradtság?
27
Ápr

Ez a kérdés folyton visszatér, amikor beköszönt a tavasz. Az idei tél különösen enyhe volt, aztán jött az óra átállítás és sokan már kora délután úgy érzik elfogyott az energiájuk. Ezek bizony a tavaszi fáradtság jelei. A  téli hónapokban hiányzik a napfény, friss zöldségekhez sem jutunk, kevesebbet mozgunk, mindez rányomja bélyegét immunrendszerünkre, amely soha nem pihen, folyton-folyvást őrködik egészségünk felett. Ezért vagyunk ebben az időszakban sokkal fogékonyabbak a vírusinfekciók iránt. Hogyan tudjuk gyorsan legyőzni a tavaszi fáradtságot és megerősíteni ellenállóképességünket?

A hosszabb, egészségesebb élettartam egyik titka a böjtölés!
13
Ápr

Hippokratész gyógyító munkájában fontos eszköznek tekintette a böjtöt. Tudta, hogy a test képes az öngyógyításra és hasonlóan gondolkodott erről Paracelsus is, ahogyan az Ayurvéda is a testi elváltozások helyreállításában az egyik alappillérnek tekinti a böjtölést. A különböző vallási kultúrákban is a mentális, a szellemi tisztulás útját látják benne.

A tavasz első gyógynövényei
23
Márc

A tavasz beköszöntével hamarosan újra tölthetjük a kifogyóban lévő otthoni gyógynövény készleteinket. Ennek fényében szedtük csokorba az elsőként megjelenő gyógynövényeket, amelyek szüretelése már a következő hetekben aktuálissá válik.

Természetes segítség a tavaszi fáradtság ellen
09
Márc

Állandó álmosság és fáradtságérzet gyötör? Reggel pedig egyre nehezebben megy az ébredés? Ha te is hasonló tüneteket észlelsz, akkor jó eséllyel a szervezeted most készül átállni a téliről a tavaszi üzemmódra. Nyújts támogatást szervezetednek a Vitalitásbolt természetes hatóanyagú vitaminjaival és ints búcsút ennek a nehéz időszaknak!

"Több mint Méz" Méhtermékek
23
Febr

A méz, a természet ajándéka. Értékes összetevőinek köszönhetően kiváló immunerősítő, baktériumölő és gyulladásgátló hatású. Azonban a "Több mint Méz" Méhtermékek nem véletlenül kapták a nevüket, ugyanis fogyasztásukkal a méznél is több pozitív élettani hatását élvezhetjük. Tarts velünk mai is, és találd meg a neked való Méhterméket!