Cikkek

Alternatív gyógyászat
dao enzim
Egészség és wellness
Egészséges életmód
Egészséges táplálkozás
Emésztés elősegítése
Étrend-kiegészítők
GastEnzy
hisztamin
hisztamin intolerancia
Holisztikus egészségmegőrzés
Immunrendszer erősítés
Máris Jobb GastEnzy
MárisJobb termékek
Stresszkezelés
Vitaminok és ásványi anyagok
Szűrés törlése
Hisztamin érzékenység és DAO enzim kapcsolata
08
Máj

Bevezetés a hisztaminba és a DAO-ba


Mi a hisztamin?


Hisztamin szerepe és forrásai


A hisztamin kulcsszerepet játszik immunválaszunkban, neurotranszmitterként és gyomorsav szabályozójaként működik. Természetesen megtalálható különböző ételekben, és a szintje jelentősen befolyásolhatja azokat, akik hisztaminra érzékenyek.Mi a DAO?


DAO funkciója és helye


A diaminoxidáz (DAO) egy létfontosságú enzim, amely elengedhetetlen a hisztamin metabolizálásában és lebontásában. Főleg az emésztőrendszerben található, ami kiemeli szerepét a táplálékkal bevitt hisztamin kezelésében.

Békés Álom Teakeverék: Nyugodt Alvás és Stresszmentes Élet
04
Febr

Gyógynövények az alvás szolgálatában a Békés Álom teakeverék segítségével.

A modern élet gyors tempója és állandó stresszforrásai sokak számára megnehezítik a nyugodt alvás elérését. A Békés Álom teakeverék egy különleges, kézzel készített formula, mely a gyógynövények erejét ötvözi, hogy támogassa a harmonikus alvás élményét. A természetes összetevők segítenek fenntartani a normál érzelmi és lelki állapotot, és hozzájárulnak a szervezet regenerálódásához.

Mit is tartalmaz a Békés Álom teakeverék?

"A Varázslatos Világ az Ormus Termékeken Át: Energiák és Egészség Hidak a Kolloidális Elemekben
26
Nov

Az Ormus termékek napjainkban egyre népszerűbbé válnak azok körében, akik a természetes és holisztikus megközelítéseket részesítik előnyben az egészségük és jól-létük fenntartásában. Ebben a cikkben közelebbről ismerjük meg az Ormus titokzatos világát, és feltárjuk, hogy mit kínálhatnak azoknak, akik kíváncsiak az ilyen termékek használatára.

 

Miért válasszuk a Liposzómás C-vitamint?
20
Nov

A Liposzómás C-vitamin egy újgenerációs formula, amely különleges liposzómáknak köszönhetően garantálja a maximális felszívódást és hatékonyságot.

Herbaferm csepp Egészség Részleteiben: Hatékony Gyógynövények a Harmonikus Életért
19
Nov

A Kamilla, cickafark, tölgykéreg, fehér üröm, bodzavirág, csipkebogyó és propolisz együttesen egy kiválóan összeállított gyógynövénykeveréket alkotnak, mely számos pozitív egészségügyi hatással rendelkezik. Ezek a természetes összetevők egyesítik erőiket, hogy különböző módon támogassák a szervezetet.

Visszerek kezelése gyógynövényekkel
27
Júl

Elnehezült, visszeres lábak keserítik a mindennapjaidat? Mai cikkünkben megtalálhatod a számodra legjobb megoldást visszeres problémáidra, amivel könnyedebbé teheted a lábaidat és végre fájdalom nélkül élvezheted a nyarat!

Egészség és táplálkozás a megváltozott világunkban
06
Júl

Szent-Györgyi Albert szerint: „Kevés döntéssel tudjuk olyan közvetlenül befolyásolni az egészségünket, mint azzal, hogy milyen élelmiszereket választunk és fogyasztunk.”

K-vitamin: a szervezet egyedi építőköve
22
Jún

Te elegendő K-vitamint fogyasztasz étkezéseid során? Mivel ennek a vitaminnak a jelenléte is alapvető fontosságú szervezetünk optimálisan működéséhez, ezért mai blog cikkünkben arról lesz szó, hogy milyen ételekkel juthatsz hozzá táplálkozás útján, valamint megismerkedhetsz webáruházunk 100%-ban természetes K-komplex étrendkiegészítőjével is.