Magunkról

Kedves Látogatónk, köszönjük, hogy betértél hozzánk!

Mi a VitalitásBolt vagyunk, egy száz százalékban adalékmentes táplálék kiegészítők forgalmazásával foglalkozó webáruház. Legfőbb célunk, hogy természetes úton segítsünk az egészséges, kiegyensúlyozott mindennapok megteremtésében.

Ha úgy érzed, fontos számodra egészséged, fiatalos, energikus valód megőrzése, és szeretnéd ezt a természettel harmóniában, vegyszerek használata nélkül elérni, tarts velünk! Ismerd meg a VitalitásBolt történetét, küldetését, és mindent, ami a Vitalitasbolt.hu létrejöttének hátterében áll!

Miért épp a VitalitásBolt?

A Vitalitasbolt.hu azért jött létre, hogy mindenki számára elérhetővé tegye az egészéges mindennapokat. Hátunk mögött sok év természetgyógyászati gyakorlattal és tapasztalattal úgy gondoltuk, elérkezett az ideje annak, hogy minél többeknek tudjunk segíteni.

Az ötletet tett követte, az elhivatottság és a szaktudás mellett pedig Császi András, Magyarországon elismert természetgyógyász elképzeléséből vezetett a Vitalitasbolt.hu megnyitásához.

Császi András a szakma elismert szereplője, elsősorban betegségmegelőző munkával, valamint tanácsadással segíti a hozzá fordulókat.

Mi a küldetésünk?

Célunk, hogy minden olyan embernek segíthessünk, akik számára fontos az egészség, a szépség és a fiatalság megőrzése, ennek érdekében pedig a tiszta, vegyszerektől mentes, természetes utat szeretnék választani.

Az általunk forgalmazott termékek ennek érdekében száz százalékban természetesek, ellenőrzött forrásból származnak, nem tartalmaznak káros adalékanyagokat, tápanyagokban gazdagok és a legmagasabb minőséget képviselik a táplálék kiegészítők piacán.

Gondos, odaadó kezek munkája által készülnek annak érdekében, hogy segítsenek megtalálni a természettel való harmóniát a mindennapokban és jó irányba tereljék a belső énünkkel való kapcsolatot.

Az egészséges életmód népszerűsítése és a megfelelő táplálkozási szokások segítése mellett célunk, hogy ügyfeleinket kizárólag a legjobb minőségű termékekkel, mindig a legmagasabb szinten tudjuk kiszolgálni.

Kikért dolgozunk?

A VitalitásBolt célja, hogy táplálék kiegészítők formájában életkortól és nemtől függetlenül mindenki számára biztosítsuk azt a pluszt, mely az egészséges és kiegyensúlyozott mindennapokhoz szükséges.

Ezt többek közt a hátunk mögött álló, sokéves szakmai tapasztalat garantálja. Első kézből ismerjük a kiegyensúlyozott táplálkozás, a megfelelő vitamin- és ásványianyag-bevitel jelentőségét, és igyekszünk legjobb tudásunk szerint segíteni mindazoknak, akik szeretnének az egészséges életmód útjára lépni.

A VitalitásBolt webshopjában forgalmazott táplálék kiegészítőket főként azoknak ajánljuk, akik a modern, pörgős életmód mellett is szeretnék biztosítani azt, hogy szervezetünk minden fontos tápanyaghoz hozzájuthasson a hétköznapok folyamán. Valamint azoknak, akik a tiszta táplálkozás és rendszeres mozgás mellett természetes módon szeretnék megacélozni immunrendszerüket.

Miért van szüksége a szervezetnek táplálék kiegészítőkre?

Akadnak olyan tápanyagok, melyeket szervezetünk számára a makulátlan és kiegyensúlyozott étrend mellett is nehezen tudunk biztosítani. A táplálék kiegészítők legfőbb célja, hogy ezeket a fontos vitaminokat és ásványi anyagokat pótolják, erősítsék immunrendszerünket, valamint megakadályozzák bizonyos káros anyagok felszívódását.

A táplálék kiegészítők rendszeres fogyasztása hozzájárul az egészséges életvitelhez, illetve a kiegyensúlyozottabb étrend kialakításához.

Kiknek ajánlott a táplálék kiegészítők rendszeres szedése?

Akik aktívan sportolnak

Rendszeres mozgás mellett elengedhetetlen, hogy a szervezet számára biztosítsuk a szükséges tápanyagokat. Ez azonban sokszor még a kiegyensúlyozott, gondosan megtervezett étrend mellett sem egyszerű.

Az extra terhelés mellett éppen ezért érdemes a testünk számára nélkülözhetetlen vitaminokat és ásványi anyagokat a megfelelő táplálék kiegészítők formájában pótolni. Ezek a szerek a hobbi szinten sportolók és a profik számára is kiválóan alkalmasak lehetnek.

Akik pörgős életet élnek

Modern korunkra jellemző a folyamatos rohanás, amely mellett rendkívül nehéz egészségesen és kiegyensúlyozottan táplálkoznunk. A legnagyobb erőfeszítés mellett is előfordulhat, hogy nem jut elég időnk étrendünk gondos tervezésére, ezáltal pedig testünk bizonyos tápanyagokban hiányt szenvedhet.

Ilyen esetekben érdemes a szükséges ásványi anyagokat és vitaminokat étrend-kiegészítők, multivitaminok formájában pótolnunk. Ügyeljünk azonban arra, hogy kizárólag a legjobb minőségű, megbízható forrásból származó táplálék kiegészítők felelnek meg a célnak.

Akik szeretnék megőrizni fiatalságukat

A kor előrehaladtával egyre fontosabbá válik szervezetünk számára a tápanyagok megfelelő pótlása. A táplálék kiegészítők olyan vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket és antidioxánsokat tartalmaznak, melyek egészségünk megőrzése mellett fiatalos, energikus mivoltunk megtartásában is segítenek.

Vitaminok, immunerősítők, csont- és porcerősítők, ásványi anyagok, antioxidánsok, nyomelemek, illetve a méregtelenítést elősegítő szerek. Ezek mind olyan dolgok, melyek jótékony hatásukkal segítenek abban, hogy életünk derekán túl is fitten, fiatalosan és legfőképp egészségesebben élhessük mindennapjainkat.

Bárkinek, aki szeretne egészségesebben élni

A táplálék kiegészítők bárki számára hasznosak lehetnek, hiszen segítenek a szervezetnek pótolni a nem megfelelő étkezés miatt kimaradt vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket. Segítenek a szervezetünk feltöltésében, a vitaminhiány pótlásában, energikusabbá tesznek minket a hétköznapok folyamán.

Fontos, hogy vásárlás előtt mindig alaposan tanulmányozzuk át az adott étrend-kiegészítő összetevőit és leírását, és kizárólag a jó minőségű, természetes alapanyagokból álló termékek közül válasszunk.

Nem árulunk zsákbamacskát!

Fontos, hogy az általunk kínált étrend-kiegészítő termékek nem gyógyszerek vagy csodaszerek. Alkalmazásuk nem helyettesítheti az egészséges életmódot és a betegséges esetén előírt gyógyszeres kezelést. Azonban szervezetünk számára a fontos vitaminoknak és ásványi anyagoknak köszönhetően hozzájárulnak a kiegyensúlyozott, harmonikus életvitelhez.

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Prémium minőség

Az általunk forgalmazott táplálék kiegészítők kizárólag a legjobb minőségű, természetes alapanyagokból készülnek, magas tápanyag-tartalommal rendelkeznek. Minden termékünk bevizsgált, a címkén található adatok valódiságáért teljes garanciát vállalunk.

Megfizethető ár

A kimagasló minőség ellenére termékeinket megfizethető áron kínáljuk vásárlóinknak. Legfőbb célunk ugyanis, hogy az egészséges életmódot támogató táplálék kiegészítőket a lehető legszélesebb réteghez eljuttassuk.

Nem arra törekszünk azonban, hogy a legolcsóbbak legyünk a piacon, hanem arra, hogy a prémium minőségű étrend-kiegészítőket és vitaminokat verhetetlen ár-érték arányban kínáljuk.

Biztonságos vásárlás

A webshopunkban választott termékekért a rendeléssel egy időben történő kártyás fizetéssel, átutalással, vagy a személyes átvétel során történő utánvéttel is fizethetsz. Minden esetben garantáljuk a biztonságos vásárlást és azt, hogy a választott termék a lehető leggyorsabban eljusson hozzád.

Elérhetőségeink

Rengeteg hasznos információt találhatsz a termékekről a Vitalitás YouTube csatornánkon  és a Vitalitás Facebook oldalon.

Amennyiben pedig bármilyen kérdés merülne fel benned termékeinket és szolgáltatásainkat illetően, keress minket bátran az info@vitalitasbolt.hu email címen vagy a +36-30/927-7089 telefonszámon.

 

Köszönjük, hogy megtisztelsz bizalmaddal!

Jó nézelődést, vásárlást és nem utolsó sorban jó egészséget kíván,
A VitalitásBolt csapata