Cikkek

A Herbafulvo hatásai

2022.03.10 07:00
A Herbafulvo hatásai

Mester Károly agrármérnök kutatásai szerint a Herbafulvo elősegítheti a jótékony bélbaktériumok működését és szaporodását, emellett a gyomor- és bélnyálkahártyára is regeneráló hatása lehet, miközben serkentheti az emésztést. Egyes vizsgálatokban a komplexet összefüggésbe hozzák a máj és a vese regenerációjával, amit magas vitamin tartalmának és gyulladáscsökkentő összetevőinek tulajdonítanak. A növényi flavonoidok, polifenolok és antioxidánsok sok más folyamatra is kedvező hatást gyakorolhatnak.

Milyen összetevői vannak pontosan a Herbafulvonak?

A komplex alapja a 10 féle gyógynövény, és a fuvolsav, de összesen közel 80 féle mikroanyag van benne. Tartalmaz fekete áfonya levelet, édesköményt, ánizst, csipkebogyót, mezei sóskát, nagy csalánt, orvosi zsályát, orvosi székfüvet, vadrózsát és máriatövist is.

A benne található fuvolsav L-arginin komplex a laboratóriumi vizsgálatok alapján a nitrogén-monoxid termelésben játszik szerepet. Ez a molekula a hajszálérhálózat oxigénszállításának nélkülözhetetlen eleme, így feltételezhetően az emberi szervezetben is úgy hathat a Herbafulvo, mint mesterséges körülmények között.

A Herbafulvo összetevőit a sóiszapos parajdi só koronázza meg, ami számos mikroelemeket tartalmaz és lévén, hogy só, szabályozza a sejtek ozmotikus nyomását. Almapektin is van az italban, ami egy rost fajta, táplálékot jelent a bélflóra baktériumainak, azaz a probiotikumoknak.

A Herbafulvo hatásai a Mester Károly szerint

Főként a keringési-, az emésztési szervrendszer panaszai esetén, a máj és a vese védelmében javasolja fogyasztani az esszenciát, de hatása a következő esetekben is pozitív lehet:

  • Támogatja a bélflórát, hozzájárulva annak mielőbbi regenerálódásához pl. a hasmenés, székrekedés, puffadás, az áteresztő bélszindróma esetén.
  • Mivel a bélflóránk az immunrendszerünk fontos része, a betegségekkel szemben is ellenállóbak lehetünk, könnyebben felépülhetünk.
  • A komplex rákmegelőző hatását is vizsgálják rá, mivel alkotóelemei serkentik a védekező fehérvérsejtek termelődését, ezáltal erősítik az immunrendszert, és a növényi összetevők a gyulladások ellen hatnak.
  • A fuvolsav-L-arginin összetevő miatt a hajszálerek oxigénellátásának növelésével jótékonyan hathat a vérnyomásra is.
  • Megfigyelések szerint a Herbafulvo a vércukorszintre is pozitívan hat.
  • Gyulladáscsökkentő összetevői segítik a sejtek regenerációját, így kiegészítő kezelésként ízületi fájdalmak, reumás panaszok esetén is kedvezően hathat.
  • A flavonoidok és polifenolok gyorsíthatják, támogathatják a szervezet méregtelenítési folyamatait a májban.
  • Magas vitamintartalma csökkentheti a fáradékonyságot és az ingerlékenységet.

A Herbafulvo esszenciát felnőttek és gyerekek egyaránt ihatják, nem lehet túladagolni. Akár egész évben fogyasztható, napi 40 ml ajánlott mennyiséggel, amit az adagoló segítségével könnyen ki tudunk mérni. Vízbe, teába, vagy szénsavmentes üdítőbe is keverhetjük.

A Herbafulvo növényi kivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítő.

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó.

Felhívás: Az étrend-kiegészítők olyan élelmiszerek, melyek a kiegyensúlyozott, vegyes étrend kiegészítését szolgálják. Ezt a koncentrált tápanyagtartalmukkal, valamint az egyéb, élettanilag aktív összetevők egyenkénti vagy egyesített hatásával teszik lehetővé. Habár előfordul, hogy összekeverik őket a gyógyszerkészítményekkel, fontos tudni, hogy a jelenleg hatályban lévő, hazánkban is érvényes európai uniós szabályok értelmében az étrend-kiegészítők nem minősülnek gyógyhatású készítménynek. Nem alkalmasak terápiás célra, sem betegségek kezelésére, sem pedig azok megelőzésére. Céljuk kizárólag a kiegyensúlyozott tápanyagbevitel biztosítása. Leginkább azok számára jelentenek jó megoldást, akik a kiegyensúlyozott, egészséges életmód hívei, és a megfelelő táplálkozási szokások mellett szeretnék biztosítani szervezetük számára a megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyag bevitelét. Az étrend-kiegészítőkről szóló rendelet értelmében tápanyagok alatt vitaminok, vagy ásványi anyagok értendők.

A vitalitasbolt.hu-t üzemeltető Eclosion Kft. kommunikációs felületein tiszteletben tartja a fentiek jogforrásául szolgáló 37/2004. (IV. 26.) ESZCSM rendeletben leírtakat, valamint a gazdasági versenyhivatal előírásait.

 A webáruházunkban kapható termékek hatóanyagaival kapcsolatos írások célja kizárólag a kapcsolódó termékek, vagy azok hatóanyagainak objektív bemutatása, a lehető legszélesebb körű tájékoztatás. Ennek érdekében minden esetben a legfrissebb, független kutatások alapján, megbízható források mélyreható tanulmányozása nyomán születnek. Eladásösztönző céllal nem rendelkeznek és nem buzdítanak a webshopban elérhető termékek megvásárlására.

Filozófiánk az, hogy az általunk forgalmazott étrend-kiegészítők hatékonyságát kizárólag a vásárlók elégedettsége igazolhatja, ennek érdekében mi webáruházunkban csakis a legjobb minőségű, megbízható forrásból származó termékeket kínáljuk. Köszönjük, ha bizalmával megtisztel minket, és esetlegesen véleményét, tapasztalatait is megosztja velünk!