Cikkek

A legmagasabb minőség az egészség szolgálatában: miért épp a Swanson étrend-kiegészítői?

2021.05.11 07:00
A legmagasabb minőség az egészség szolgálatában: miért épp a Swanson étrend-kiegészítői?

Testünknek és elménknek a megfelelő működéshez szüksége van a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek megfelelő pótlására. Sokat ezek közül azonban a kiegyensúlyozott és jól megtervezett étrenddel sem tudunk hiánytalanul a szervezetünkbe juttatni.

A táplálék kiegészítők segítenek a fontos tápanyagok pótlásában, azonban nem mindegy, milyen minőségű terméket választunk.

A Swanson készítményei prémium minőségű, természetes alapanyagokkal segítenek az egészség és jó közérzet megőrzésében. Idén már több mint 50 éve.

Miért van szükség táplálék kiegészítőkre?

Az emberi test összetett szervezet, mely működéséhez különféle tápanyagokat, vitaminokat és ásványi anyagokat igényel. Ezek megfelelő mennyiségű bevitele sokszor egy egészséges, kiegyensúlyozott étrend mellett sem egyszerű feladat. Abban az esetben pedig, ha zsúfolt, pörgős hétköznapokat élünk, sajnos még nehezebb.

Szerencsére az egészséges életmód szempontjából alapvető tápanyagokhoz ma már táplálék kiegészítők formájában is hozzájuthatunk. Ezen készítmények legfőbb feladata, hogy a megfelelő étrend és testmozgás mellett segítsenek az egészséges, vitamin- és ásványianyag-hiánytól mentes életmód kialakításában.

Nem mindegy azonban, hogy ebből a célból milyen minőség étrend-kiegészítőket választunk. Ha csak találomra leemelünk egy multivitamin-készítményt a polcról, megeshet, hogy gyengébb minőségű, minimális hatóanyag-tartalmú, esetleg hozzáadott szintetikus anyagokat tartalmazó termékbe futunk bele.

Prémium minőséggel az egészségünk szolgálatában

Annak érdekében, hogy megtaláljuk a számunkra és szervezetünk számára leginkább megfelelő megoldást, fontos, hogy kizárólag a legjobb minőségű, ellenőrzött, természetes anyagokból készült táplálék kiegészítők közül válasszunk.

A Swanson 1969-ban alakult vállalkozás, mely maximális tápanyagforrást biztosító, természetes táplálék kiegészítő készítményekkel próbálja felhívni az emberek figyelmét a tudatos életmódra.

Közel ötven évnyi tapasztalatnak és kutatásnak hála, a Swanson garantálja, hogy folyamatosan bővülő termékskálájuk minden tagja kizárólag jó összetételű, ellenőrzött minőségű és színtiszta alapanyagokat tartalmaz.

A Swanson folyamatosan termékei állandó fejlesztése mellett kínálatát is folyamatosan bővíti. A táplálék kiegészítők gyártását pedig nem egyszerű feladatnak, sokkal inkább küldetésnek tekinti, melybe az emberek tudatos és egészséges életmóddal kapcsolatos felvilágosítása is szerves részét jelenti.

Különösen fontos a pajzsmirigy védelme

A vitaminokra és ásványi anyagokra a megfelelő működés érdekében minden szervünknek szüksége van. Akadnak azonban az emberi szervezetnek olyan pontjai, melyeknek különösen fontos, hogy a megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyagokban részesüljenek. Ilyen például a pajzsmirigy, mely az emberi szervezet legnagyobb hormontermelő szerve.

A pajzsmirigy által előállított hormonok szabályozzák anyagcserénk működését, hatással vannak a sejtek szaporodásábra és az idegek működésére, valamint nagy szerepet játszanak a testi növekedés és a szellemi fejlődés terén is. Éppen ezért fontos, hogy mindig biztosítsuk számára a megfelelő mennyiségű és minőségű vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket.

A Swanson Pajzsmirigy Komplex (Thyroid Essentials) egy egyedülállóan összetett készítmény, mely egyetlen kapszulában tartalmazza azokat a tápanyagokat, melyek pajzsmirigyünk egészséges működéséhez szükségesek.

A készítmény használata összetett módon járul hozzá a pajzsmirigyet érintő betegségek hatékony megakadályozásához, az egészséges működéshez és a testünk számára nélkülözhetetlen hormonok megfelelő termeléséhez.

A Swanson testünk egészére gondol

A pajzsmirigy nem az egyetlen szerv, melynek egészsége érdekében a Swanson a hosszú évek során kiváló minőségű alapanyagokból készült táplálék kiegészítőket tervezett.

A Swanson Probiotikum Komplex egyetlen kapszulája például több mint 4 milliárd életképes laktobacilus-organizmussal felel bélflóránk egészségéért. Míg a Quercetin flavonoid-tartalma pedig segíthet immunrendszerünk megacélozásában, a vírusos betegségek és szövődményeik elkerülésében.