Cikkek

Az Ormus részletes bemutatása

2021.04.27 07:00
Az Ormus részletes bemutatása

Az Ormus egy olyan fogalom, amelyet az anyag lényegesen eltérő minőségi állapotának leírására használnak. Ezek átmeneti elemek. Ezekről az anyagokról gyakran metafizikai módon beszélnek, azonban ezek az anyagok nagyon valóságosak és nagyon egyszerűen magyarázhatók.

Amikor a vas rozsdásodik, megváltozik az alakja. Oxigén kötődik a vashoz, lebomlik, és vas-oxidot képez. Ez az anyag fizikai átalakulása. A kémia igyekszik megmagyarázni ezeket a molekuláris tapadásokat, azonban hiányosan.

Amikor egy nemesfémet, mint pl. az arany, ezüst, platina, ródium vagy réz mágneses hullámmal gerjesztenek, az elektromágneses választ ad. A gerjesztett hullámot indukciónak nevezik és az elektromágneses reakciót az induktív nemesfémek atom nanorészecskéihez kötődő elektromos kötések megfordítására lehet használni.

Ez savas kötésen keresztül is előfordul, és ezáltal természetes módon felszívja szervezetünk ezeket az anyagokat az általunk elfogyasztott élelmiszerekből. Ez klóros-kötésű fémeket hoz létre fém-sók formájában.

Ezekből a fém-sókból a nemesfémek gerjeszthetők és leválaszthatók a kloridkötésekből, és az ilyen típusú induktív reakciók segítségével megváltoztathatjuk az atomok kötéseit ezekben az anyagokban. Az aranyat és más nemesfémeket naponta klóratomokkal kapcsolódnak össze, ahogyan az eső és a torziós (csavarodó) hatások nyomást hoznak létre, és ez biztosítja azt a természetes hidrodinamikai nyomásmezőt, amely a pólusok vonzása változásának létrehozásához és megfordításához szükséges erőt idézi elő.

Ahogy ezek a jelenségek napról-napra, atomról-atomra előfordulnak, ezek a nemesfémek a környezet elemeivel összekapcsolódnak, például klórral és ezek az elemek kötődnek a vízmolekulákhoz. Ebben az állapotban ezek az anyagok vízoldható ásványi sók. Az arany-klorid, az arany só. Vízben oldódik. Az óceánok tele vannak ezekkel az anyagokkal. Rézklorid, ezüstklorid és mások is szintén. Amikor ezek a sókötések polarizálódnak, ezeket a nemesfémeket eltávolíthatjuk a sós vízből és összegyűjthetjük.

Ezek többé nem oldódnak vízben egyedülálló atomos spin állapotban. Ezt az anyagot a Biblia MANNA-nak hívta, amelyet az Exodus XV-ben említ. Az Arany Kor az indukció és az elektrifikáció felfedezése volt, és nem csak valamiféle metafizikai ábrázolása a tudatosságnak és a spiritualitásnak. Ezek az Induktívan Szétválasztott Atomos Elemek, amelyeket néhányan ORMUS ELEMEK-nek neveztek el, valójában egyszerűen nemesfémek, amelyeket a klorid kötésekből leválasztottak. A gravitációról szóló tudásunkat, tehetetlenségként, az F = MV négyzetként, tömörítési mezőként, munkafüggvényként, valamint villamos energiaként használjuk, hogy ezeket a nemesfémeket fémes kötéseikről leválasszuk.

Oké, egy kicsit bővebben...

Annak érdekében, hogy megfelelően megmagyarázzuk a Monatomos Arany kifejezést, először meg kell magyaráznom mi is az az arany.

Az arany szupernóva nukleo-szintézisből jött létre. Ez akkor fordul elő, amikor egy csillag szupernovává válik és egy másik fejlődő bolygórendszerbe lövell ki részecskéket, amelyek végül aranylelőhelyekké válnak. Tehát az tény, hogy az arany csillagokból származik, ahogy minden más anyag is. Még élő sejteket is hozhatunk létre hasonló módon poláris szétválasztásban.

Ezeknek az atomos reakcióknak a megértése lehetővé teszi számunkra, hogy sokkal kisebb méretben megismételjük őket. Ez a torziós indukció, a plazma indukciós fizika előfutára.

Az ősi alkimikus feljegyzésekben gyakran más típusú aranynak nevezik, mint például "Uphaz arany". Ezekben az arany leírásokban olyan különbségek forduktak elő, hogy azt mondták, hogy ez lenne a legnagyobb egész annak meghatározása során, hogy egyáltalán az alkimista elő tudja-e állítani a Bölcsek Kövét.

A monoatomos elemeknek egy atomja van az adott molekulában. Ezt a természetben előforduló természetes események vagy általában egy vegyész által végzett laboratóriumi eljárások révén lehet elérni. Itt jön a józan ész. A monoatomos elemek számos helyen megtalálhatóak, például vulkáni talajban és kiszáradt folyómedrekben, sőt a saját vizeletünkben is! Szóval egyszer csak hogyan válik valami, amit természetes módon használunk már réges-régóta, és amit a saját testünk is előállít, a felemelkedésünk elősegítőjévé?

Az egyszerű válasz az, hogy növelheti testünk elektromágneses potenciálját és a visszaható elektromágneses erő az, amiből az elménk és a gondolataink valójában állnak, így növelve az egyiket, növeljük a másikat.

Az induktívan szétválasztott nagy spinű poláris fémeket gyakran "MONOATOMOS ELEMEK"-nek nevezik, mivel a magas spinű poláris frekvenciáik más anyagokban váltanak ki reakciókat, beleértve a szervezetünkben specifikus sejten belüli funkciók inverzióját.

Amit a monoatomokban találsz, az számos nyomelem és ásványi anyag kombinációja az egyedülálló atomi állapotukban. Az ásványi anyagokra általában a szervezetünkben nagy szükség van, mivel ritkán találhatók meg az élelmiszerekben, különösen a normál nyugati étrendben. Általában a vulkanikus régiókban élő emberek juttatnak be a szervezetükbe jelentős mennyiségű atomosan szétválasztott anyagokat, mivel az ételeket gyakran termesztik a természetes induktívan szétválasztott elemeket tartalmazó vulkáni talajban.

Amint azt korábban elmagyaráztam, bizonyos anyagok nélkül, mint a kobalt vagy a B12, a test nem tud élni, és nem tudunk ezekhez az elemekhez a mindennapi táplálkozásunkon keresztül hozzájutni. Abban az esetben, ha a test kobalthoz jut, legfeljebb 9 évig tárolja azt, annak érdekében, hogy biztosítsa a test kémiai egyensúlyát. Abban az esetben, ha elfogy a kobalt a testből, súlyos következménnyel járó extrém depresszió alakulhat ki, mely akár öngyilkossághoz is vezethet.

Ugyan ez érvényes a többi nemesfémre is, bár a tünetek nem biztos, hogy ugyan ilyen súlyosak. A memória, az energia és a felfogás zavarait ezen hiányok okozzák. Tehát a Vancouver Island Ormus kategóriánkban található természetes elemek egyszerűen olyan fontos napi vitaminokat tartalmazó tápanyagok, amelyekhez általában nem jutunk hozzá a normál életvitel által, azonban a szervezetnek kétségbeesetten szüksége van ezekre az anyagokra, hogy újjáépítse a sejteket.

Összefoglalva, ezek a monoatomok nagyon biztonságosak és megerősítik a szervezetet bármilyen káros mellékhatás nélkül. Ezen kívül gyakorlatilag lehetetlen túladagolni az ilyen típusú természetes anyagokat. Azonban érdemes betartani a napi adagra vonatkozó ajánlásokat.

Monoatomos fehér arany - Ez közelebb visz bennünket az ellentmondáshoz, ahogy én is korrigáltam a terminológiámat, a monoatomos anyagokkal kapcsolatban, azért hogy elkerüljem a még nagyobb zavart a témában. Az általános ökölszabály az az, ha a palack/fiola kevesebbe kerül, mint amennyi az anyag súlya lenne, ha aranyból lenne, akkor az kizárt, hogy 99,9%-os tisztaságú monoatomos arany legyen. Az arany ára 1402 USA dollár per uncia.

Nyilvánvaló a különbség a Monoatomok és a Monoatomos Fehér Arany között. Az egyik különböző ásványi anyagokat tartalmaz monoatomos állapotban, míg a másik tiszta aranyat, annak monoatomos állapotában. Az olyan termékek, mint pl. az "Etherium Gold", csak nyomokban biztosít számunkra aranyat, így kevésbé tekinthetjük ezt tiszta Monoatomos Fehér Aranynak.

A Vancouver Island Ormus természetes módon nagy mennyiségben tartalmaz aranyat és a platina-csoport elemeit, mivel rendkívül gazdag ércforrásból származik, egyedülálló földrajzi elhelyezkedéssel.

Ezek az induktívan szétválasztott nemesfémek azok, amikből a mi DNS-szálunk felépül. Így építjük újra magunkat.

Ez a Vancouver Island Ormus!