Cikkek

Ezért Császi András természetgyógyászati iskolája a legjobb választás

2021.07.20 07:00
Ezért Császi András természetgyógyászati iskolája a legjobb választás

Napjainkban a természetgyógyászat egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ez nem is csoda, hiszen egyre többen és többen szeretnék tudni azt, hogy a rohanó hétköznapokban hogyan őrízhetik meg egészségüket olyan módon, mely a testnek, a léleknek, sőt, a környezetünknek is egyaránt pozitív megoldást jelent.


Sokak azonban nem tudják, hogyan is vágjanak bele, ha komolyabban szeretnék beleásni magukat a természetgyógyászat rejtelmeibe, és megbízható forrásból szeretnék építeni tudásukat.

Császi András természetgyógyászati iskolája mindenki számára tökéletes kiindulópont lehet, azoktól kezdve, akik a természetes testi és lelki gyógymódok alapjaival szeretnének megismerkedni, egészen azokig, akiknek álma, hogy szakértő természetgyógyászként minél több emberen segíthessenek. Most megmutatjuk azt, hogy miért!

Miért egyre népszerűbb a természetgyógyászat?

Napjainkban az élet egyre inkább felgyorsult. Ennek köszönhetően az embereknek egyre kevesebb idejük van arra, hogy foglalkozzanak magukkal, hogy egészségesen táplálkozzanak, hogy kiegyensúlyozott életvitelt éljenek. Egyre többen ismerik ezt fel és egyre többen szeretnének tudatosabban élni, melynek köszönhetően egyre nagyobb figyelem irányul a természetgyógyászat által kínált módszerekre.

A természetgyógyászat azonban tág fogalom, melybe az orvoslás olyan formái is beletartoznak, melyek a klinikai orvoslás köréből kiesnek, de olyanok is, melyek erős átfedéseket mutatnak vele. Ez azt jelenti, hogy a természetgyógyászok közt is sokféle emberrel, sokféle módszert alkalmazó gyógyítóval találkozhatunk.

A testi és lelki egészség, valamint a hatékony gyógyulás érdekében azonban érdemes mindig olyan természetgyógyászt választanunk, aki a szakma által elfogadott és elismert módszereket alkalmaz, tevékenységét pedig több vizsga és elismerés is igazolja.

Miben más a Császi-féle természetgyógyászati iskola?

Császi András hazánk egyik elismert természetgyógyásza, aki a gyógyítás mellett oktatással, a természet adta alapanyagokkal és praktikákkal kapcsolatos tudás átadásával is foglalkozik.

Saját hallgatóit állami hivatalos természetgyógyászati vizsgára készíti fel, az elméleti képzés mellett pedig kiemelkedő hangsúlyt fektet a gyakorlatra. Tanulói a tényleges rendelői betegellátásban is részt vesznek, így rengeteg gyakorlati fogással gazdagodhat tudásuk. Mindezek mellett a hallgatók az órákon az orvostudomány és egyéb társtudományok neves képviselőivel is találkozhatnak, akik közül mindenki a természetes élet és a természetes gyógymódok, valamint az integratív medicina meghatározó személyiségei, képviselői.

Röviden és tömören tehát a Császi-féle természetgyógyászati iskola egy országos szinten, az ország legnagyobb szakemberei által elismert képzés, mely mind elméleti, mind gyakorlati szempontból képes megadni azokat az alapokat, ami szükséges ahhoz, hogy valaki igazán jó, tapasztalt természetgyógyász-szakemberré váljon.

Mit tanulhatunk Császi András természetgyógyászati iskolájában?

Császi András természetgyógyászati iskolájában az általános egészségügyi- és természetgyógyászati modulok mellett több szakmodul közül is választhatunk, melyek mindegyike a test és a lélek külön területét gyógyító természetgyógyászati módszerekre fókuszál. Ilyen például a bioenergetika, a reflexologia, a fitoterápia és a fülakupunktúrás szakmodul, de a jövőben többek közt alternatív mozgás és masszázs, akupresszúra, illetve életmód tanácsadás oktatás közül is választhatunk majd.