Cikkek

Ezért nem hiányozhat a Herbafulvo essencia a te házipatikádból sem!

2022.09.08 07:00
Ezért nem hiányozhat a Herbafulvo essencia a te házipatikádból sem!

Bemutatjuk a legfontosabb tényeket, amit a Herbafulvo essencia-val kapcsolatban tudni érdemes, és azt, hogy hogyan segíthet az egészség megőrzésében.

Immunrendszerünk erőssége mindennél fontosabb az olyan időkben, amikor egyre gyakoribbak a járványok és egyre több betegségtől kell tartanunk. Szerencsére ma már sok olyan, természetes megoldás közül választhatunk, melyek adalékanyagok nélkül teszik lehetővé, hogy egészségesen éljük mindennapjainkat. 

A Herbafulvo essencia egy különleges étrend-kiegészítő, mely segít immunrendszerünk erősítésében és támogatja érrendszerünk optimális működését. Most megmutatjuk azt, hogy mindezt hogyan, és azt, hogy miért nem hiányozhat a Herbafulvo essencia egyetlen valamirevaló házipatikából sem!

Mi az a Herbafulvo essencia?

Immunrendszerük védekezőképessége nagyban függ attól, hogy a szervezetünk számára szükséges vitaminokat és tápanyagokat milyen mennyiségben (és természetesen minőségben) fogyasztjuk. A Herbafulvo essencia egy különleges, természetes anyagokból és gyógynövényekből készült étrend-kiegészítő ital, mely hatékonyan segíti az immunrendszer baktériumok és vírusok elleni védekezését, illetve támogatja érrendszer optimális működését.

Szervezetünk nitrogén-monoxid ellátásának és az optimális sejtműködésnek egyaránt elengedhetetlen feltétele a megfelelő mennyiségű arginin aminosav jelenléte, mely a vírusok és baktériumok elleni védekezés mellett a tumorsejtek elleni immunvédekezést is támogatja. A Herbafulvo essenciát éppen ezért a fulvosavhoz kötött arginin, az úgynevezett „védett arginin” teszi igazán különlegessé. Az arginin ezen formájában már a vékonybél kezdeti szakaszában felszívódik, hatékonyan biztosítva ezáltal a szervezet optimális arginin-ellátást.

A Herbafulvo essencia ezen felül almapektin összetevőjének köszönhetően segíti az optimális bélflóra egyensúly. Ez különösen fontos, hiszen a jól működő bélflóra szervezetünk egyik alapvető védőbástyáját jelenti. Az almapektin a bélflórát alkotó hasznos baktériumok egyik fő tápláléka, ezáltal közvetett módon segít az immunrendszer állandó készenléti szinten tartásában. 

A Herbafulvo essencia előnye, hogy gluténmentes, GMO mentes, vegán, hozzáadott cukrot nem tartalmaz. A prémium változatot pedig a hisztaminérzékenyek is bátran fogyaszthatják. 

Herbafulvo essencia prémium: finomabb íz, szélesebb körű hatékonyság

A Herbafulvo essencia prémium változatához az alapot a négyéves Herbafulvo használat során szerzett tapasztalatok biztosították. A Herbafulvo essencia és a Herbafulvo essencia prémium minden fő összetevőjében megegyezik, a két termék bizonyos dolgokban azonban mégis különbözik egymástól. Az egyik legfontosabb dolog az íz. Míg ugyanis a sima Herbafulvo essencia-t a gyógynövénykivonatok, illetve a fulvosav karakteres íze jellemzi, addig a prémium változat jóval kellemesebb ízélményt garantál. Ezt a hozzáadott inulinnak köszönheti, mely egy édes ízű élelmi rost, ami egy nagyon hasznos prebiotikum is egyben. 

A Herbafulvo essencia prémium étrend-kiegészítőben használt inulin nagy tisztaságú, nem tartalmaz monoszacharidot és cukoralkoholt, ezáltal nem okoz puffadást és egyéb problémákat sem.

A másik nagy különbséget a két termék közt az jelenti, hogy a Herbafulvo essencia prémium változata nem tartalmaz kálium-szorbátot, mely bizonyos fogyasztóknál allergiás hatást válthat ki. Ennek köszönhetően a káliumszorbát- és hisztaminérzékenyek egyaránt fogyaszthatják. Lényeges eltérés továbbá, hogy a prémium változat nikotinsav-amidot vagy más néven niacinamidot is tartalmaz, ami többek közt segíti a porcképződést és a bőr egészsége szempontjából is egy fontos adalékanyag. 

Herbafulvo essencia papaya: természetesen, az egészségesebb emésztésért

A papaya népszerű déli gyümölcs, melyet soka az íze miatt szeretnek. Azt azonban talán kevesen tudják, hogy kellemes aromája mellett az egészségre gyakorolt, pozitív hatásairól is

híres. Évszázadok óta használják például emésztési problémák megelőzésére. Nem véletlenül, hiszen a papain enzimet a legerősebb fehérjeemésztő enzimként tartják számon, mely saját tömegének akár 35-szörösét kitevő fehérje lebontására is képes, ezáltal a pepszint és a pankreatint meghaladó mértékben segíti az emésztést.

A papain enzim tartalmú Herbafulvo essencia étkezések után fogyasztva fejti ki legeredményesebben hatását. Segíti az elfogyasztott táplálék gyors és hatékony lebontását, valamint garantálja a biztos székletet. Fogyasztásával a kiadós étkezések utáni kellemetlen teltségérzéstől és a puffadástól is hatékonyan szabadulhatunk meg. 

De az utóbbi években a papaya a degeneratív betegségek egyik természetes orvosságaként is bevonult a köztudatba. Ennek oka, hogy a benne található arginin befolyásolja az emberi növekedési hormon termelését, magasabb szintje növeli az izomtónust és csökkenti a szervezetben a zsírfelhalmozódást. Fontos tudni azonban, hogy a trópusi országokban a papayát a természeti népek születésszabályozásra is használják. A menstruáció elmaradása esetén papayalevelet, éretlen és érett gyümölcsöt esznek nagy mennyiségben, amely spontán vetéléshez vezet. Ezt a Sussex-i Egyetem kutatói szerint papain enzim okozza, mely kapcsolatba lép a magzat megtartásáért felelős progeszteron hormonnal. Éppen ezért Herbafulvo essencia papaya termék fogyasztása nem ajánlott abban az esetben, ha áldott állapotban van, vagy a közeljövőben gyermekáldást tervez.

Császi András

Egészségfejlesztő