Cikkek

Hogyan erősítsük meg az immunrendszerünket?

2021.11.09 07:00
Hogyan erősítsük meg az immunrendszerünket?

Lehűlt az idő, egyre gyakoribbá válhatnak az esőzések és nyirkossá válik a levegő is, amely nagyban hozzájárul a kórokozók számának növekedéséhez. Itt jön képbe az immunrendszerünk, ami megvéd bennünket a különböző fertőzésektől. De milyen módon erősíthetjük igazán a működését, hogy valóban ellenállóvá váljunk a vírusokkal szemben?

Fontos-e a vitaminok, ásványi anyagok, növényi étrend-kiegészítők szedése?

Szervezetünknek szüksége van vitaminokra és ásványi anyagokra az immunrendszerünk egészséges működésének fenntartásához. Éppen ezért, ha úgy ítéljük meg, hogy a táplálkozásunk nem biztosítja az elegendő vitaminforrást érdemes étrend-kiegészítők formájában pótolni annak hiányát.

3 az 1-ben Vírus-Őr az immunrendszer támogatója

A 3 az 1-ben Vírus-Őr hatóanyagainak együttes ereje aktiválja az immunrendszerünket, és támogatja a vírusok, baktériumok, gombák, paraziták elleni védekezésben. Kiváló gyulladáscsökkentő és antioxidáns, ezzel óvva a sejtjeinket a szabadgyökök károsító hatásaitól, emellett gátolja a sejtek, szövetek károsodását, öregedését is. C-vitamin tartalma hozzájárul a csont, a porc, a fogak, az íny, a bőr, az erek egészségéhez, az immunrendszer és a szervezet hatékony védekezőképességéhez.

Vírusvédelem az egész család számára Béky László ajánlásával:

Ha az egész családot szeretnénk ellátni ezzel a remek étrend-kiegészítővel, akkor látogassunk el Vitalitásbolt.hu webáruházába és rendeljük meg a Vírus-Őr Junior és Senior változatát is.

BestNature MaxImmun Spray

A BestNature MaxImmun Sprayben felhasznált piros, sötétvörös, lilás fekete színű gyümölcsök flavonoidokban és a növényi színanyagként ismert antocianidinekben gazdagok. A C-vitamin, a folsav, a B12-, és a B6-vitamin  hozzájárul az immunrendszer egészséges  működéséhez. A ganoderma és a mandulagomba támogatja a természetes immunológiai védekezést, ezzel hozzájárulva a normál immunválaszhoz. A B2-, a niacin, a pantoténsav és a C-vitamin tartalmának köszönhetően pedig csökkenti a fáradtság és a kifáradás kialakulását.

Így válhatunk ellenállóvá a fertőzésekkel szemben!

A vitamin- és ásványi anyagok étrend-kiegészítő formájában történő bevitele mellett, igyekezzünk egészségesen és kiegyensúlyozottan táplálkozni, valamint sportoljunk, mozogjunk rendszeresen, nem utolsó sorban pedig ügyeljünk a kellő mennyiségű és jó minőségű éjszakai pihenésre!