Kaqun All in One Immunity
Málna ízű étrend-kiegészítő italpor hozzáadott vitaminokkal, ásványi anyagokkal, növényi kivonatokkal. Steviával édesítve.
Hatóanyagok:
- C-vitamin
- E-vitamin
- Magnézium
- Cink
- Astaxanthin
- Acai kivonat
- Fekete áfonya kivonat
- Zöld tea kivonat
- Acerola kivonat
- Vörös szőlőmag kivonat
Hatások:
A C-vitamin és E-vitamin hozzájárul...
- az immunrendszer normál működéséhez
- a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül az erek normál állapotának, működésének fenntartását
- a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az E-vitamin redukált formájának regenerálásához.
A termékben használt magnézium a tanulmányok alapján magasabb a felszívódású mint a Magnézium-oxid, ami a legtöbb termékben megtalálható.
A Magnézium hozzájárul...
- a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez
- az elektrolit-egyensúly fenntartásához
- az idegrendszer megfelelő működéséhez
- a normál izomműködéshez
- a normál pszichológiai funkció fenntartásához
- a normál fehérjeszintézishez és a sejtosztódáshoz.
- a normál energiatermelő és anyagcsere-folyamatokhoz
A Cink hozzájárul...
- a normál sav-bázis egyensúly fenntartásához
- a normál szellemi működés fenntartásához
- a normál DNS-szintézishez
- a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
Astaxanthin: Az asztaxantin egy vörös pigment, amely elő- fordul bizonyos algákban, míg a lazac rózsaszínes-vörös színt is ez okozza. A astaxanthin a jelenleg ismert legerősebb antioxidáns* amely 6000x erősebb, mint a C-vitamin.
*Antioxidánsok: Az antioxidánsok szerepe a szabad gyökök hatástalanítása, ezáltal az oxidatív stressz kivédése, végül az ebből eredő károsodások és megelőzése.
Acai kivonat (20:1): Az Acai Berry egy áfonyához hasonló bogyós szupergyümölcs, mely Észak-Brazíliában őshonos. Ez a páratlan gyümölcs elképesztő mennyiségű antioxidánst, vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz.
Fekete áfonya kivonat (10:1): A fekete áfonya termése olyan antioxidáns hatóanyagokban (antocián vegyületek) gazdag, amelyek az érrendszerre gyakorolnak jótékony hatást.
Zöld tea kivonat (25%): A zöld teát több mint 2000 éve használják a Kínai hagyományos orvoslásban. Élénkítő és erős antioxidáns.
Acerola kivonat (17% C-vitamin tartalmú): Az acerola gyümölcs értékét az adja, hogy jelentős mennyiségben tartalmaz C-vitamint. C-vitamin tartalma több mint 50-szerese a narancsnak.
Vörös szőlőmag kivonat (95% proanthocyanidin tartalmú): Míg a szőlőmag régebben jelentéktelen élelmiszeripari hulladéknak számított, mára már kutatásokkal igazolták, hogy nagyon értékes bioaktív anyagokban gazdag összetevő.