Cikkek

Kollagénnel a szép bőrért!

2021.07.06 07:00
Kollagénnel a szép bőrért!

Az örökké tartó feszes és rugalmas bőr minden nő álma. Ám ahogy telnek az évek sajnos egyre több szarkalábbal és ránccal gazdagodik mindannyiunk arca, ami bizony az öregedés természetes velejárója. Ha leállítani nem is tudjuk ezt a folyamatot, lassítására lehetőségünk van, hiszen számos bőrfiatalító alternatíva áll már rendelkezésünkre. Mi most elsősorban a kollagént emelnénk ki mind közül.

Kollagén hatása a bőrre

A bőr 30 éves kor felett veszít a feszességéből és elkezd megereszkedni. Ki ne szeretné megelőzni a ráncokat, illetve hatékonyan lelassítani az öregedés folyamatát? Tökéletes megoldást nyújthat, ha rendszeresen használsz kollagén tartalmú készítményeket, segítségével ugyanis bőröd sokkal hidratáltabb, rugalmasabb lesz és a meglévő ráncok is szemmel láthatóan elhalványulnak.

Miért válaszd a hidrolizált kollagént?

Mert a hidrolizált kollagén biológiailag rendkívül hatékonyan és egyszerűen hasznosítható a szervezet számára, könnyen molekuláikra bomlik és ez által hamar bejut a véráramba. A kiegészítő vásárlásakor mindenképpen győződj meg arról, hogy valóban hidrolizált kollagén fehérjét választottál-e!

My.Collagen

A Vitalitasbolt.hu webáruházában kapható Future Fittness My.Collagen egy olyan fantasztikus szépségital, amely segít újjáépíteni és megerősíteni a bőrt a szervezet természetes kollagén feltöltése által. A legmagasabb minőségű hal kollagént tartalmazza, és a még pluszban hozzáadott nagy mennyiségű  C-Vitamin tartalmával a szervezetbe bekerülve megfelelően be is tud épülni. Használatával megszabadulhatsz az arcodon lévő ráncoktól, a narancsbőrtől, a töredezett körmöktől, de még az ízületi fájdalmaktól is. 

GAL kollagén peptidek

Viszont, ha azok közé tartozol akik a jól bevált kollagén peptidekre esküsznek, akkor nyugodtan próbáld ki a GAL termékcsaládunk hatékony hal-, marha- és sertés kollagénjeit. Bármelyiket is választod, mindegyik kiváló felszívódású és az emésztésedet sem terheli. Elképesztő módon segíti a bőr fiatalos rugalmasságának megőrzését és az ízületek megfelelő működését.

A kollagént bőrfiatalító csodaszerként tartják számon világszerte, azonban kiemelkedő pozitív hatásai ellenére önmagában kevés a sikerhez. Fontos, hogy te is tegyél érte nap, mint nap a szervezet számára szükséges mennyiségű folyadékbevitellel, a bőr rendszeres UV sugárzás elleni védelmével és a bőröd megfelelő tisztításával!