Cikkek

Miért innál egészségtelen italokat, ha egészségesen is felfrissülhetsz?

2021.06.15 07:00
Miért innál egészségtelen italokat, ha egészségesen is felfrissülhetsz?

Szervezetünk számára a hidratáció és a vitaminpótlás elengedhetetlen dolgok. Sokan azonban a megfelelő mennyiségű vízfogyasztásra és a vitamintabletták rendszeres szedésére is nehezen figyelünk oda. De mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy létezik egy olyan megoldás, mely mindkét dologban segíthet?

A Swiss Laboratory vitaminitalok ugyanis nem csak finomak, de jóval egészségesebbek is az átlagos üdítőknél. Arról már nem is beszélve, hogy a díjnyertes svájci gyógynövény-kivonatnak köszönhetően rengeteg olyan vitamint tartalmaznak, melyek szervezetünk egészséges működéséhez szükségesek a mindennapok során. Éppen ezért most megmutatjuk, miért érdemes neked is megkóstolnod őket!

Hidratáció és vitaminpótlás egyszerre: itt a kiváló alternatíva

Mivel az emberi test közel 70 százaléka víz, így nem meglepő, hogy a megfelelő folyadékpótlás rendkívül fontos szerepet játszik szervezetünk egészséges működésében. Az elfogyasztott folyadék többek közt csontjainkban, a zsírszövetekben, a májban, az izomzatban, valamint az agyvelőben is hasznosul, ha pedig nem fogyasztunk elég folyadékot, az komoly megbetegedésekhez és is vezethet.

Sokan azonban semleges íze miatt nem szeretnek egyszerű csapvizet vagy ásványvizet inni, így inkább a cukrozott üdítőitalokhoz fordulnak. Ezek többsége rengeteg kalóriát tartalmaz és kevés tápértéket, éppen ezért fogyasztásuk nemhogy hasznos, de épphogy káros szervezetünk számára.

A Swiss Laboratory italok ezzel szemben alacsony cukortartalmúak, sőt, teljesen cukormentes változatokkal is találkozhatunk a boltok polcain. Ráadásul laktóz-, glutén- és GMO-mentesek, és a vegánok is bátran fogyaszthatják őket.

Ami pedig a legjobb, hogy élvezetes alternatívát nyújtanak nem csak a folyadékbevitel, de a mindennapi vitamintabletta bevétele helyett is. Rengeteg olyan vitamint tartalmaznak ugyanis, melyek szervezetünk egészséges működése szempontjából elengedhetetlenek.

Milyen élettani hatásokkal bírnak a Swiss laboratory vitaminitalok?

A Swiss Laboratory vitaminitalok többsége kiváló C- vitamin, D- vitamin, A- vitamin, E- vitamin, B6-vitamin, B12-vitamin, Niacin, Folsav, Biotin és Pantoténsav forrás is egyben.

Ezek a vitaminok az immunrendser normális működése mellett segítenek a fáradékonyság leküzdésében, a normál szellemi teljesítmény fenntartásában, a stressz leküzdésében, csontjaink védelmében, de még abban is, hogy bőrünk szép és egészéges külsejét megőrizhessük. 

A cink hozzájárul látásunk egészségéhez, a bőr és a haj normál állapotának fenntartásához, a Niacin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere- folyamatokban és hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a Pantoténsav segít a normál mentális teljesítmény fenntartásában, míg a Biotin a makrotápanyagok normál anyagcseréje szempontjából is fontos résztvevő.

Nem csodaszerek, de finomak és tele vannak tápanyaggal

Összességében elmondható, hogy a Swiss Laboratory vitaminitalokban található tápanyagok hozzájárulnak szervezetünk egészséges működéséhez, és segítenek a kiegyensúlyozott mentális állapot, valamint az energiadús és életvidám mindennapok megteremtéséhez.

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy egyfajta csodaszerekről beszélnénk. Sokkal inkább azt, hogy a piacon kapható üdítőitalokhoz képest jóval egészségesebb és szervezetünk számára hasznosabb alternatívát jelentenek, az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozás részeként pedig az egészséges hétköznapok finom és üdítő részesei lehetnek.

Ami pedig a legjobb, hogy akár válltáskádba bedobva vagy akár zsebedbe csúsztatva is bárhová magaddal viheted őket, így akár utazás közben is élvezheted a különleges, svájci gyógynövénykivonattal készült italok ízét és testet-lelket tápláló, energiával feltöltő hatását!