Cikkek

Miért jó a fekete berkenye rendszeres fogyasztása?

2023.02.09 07:00
Miért jó a fekete berkenye rendszeres fogyasztása?

Ismered a fekete berkenye gyümölcsének egészségre kifejtett fantasztikus hatásait? Amilyen apró szemű gyümölcsről van szó, olyannyira lenyűgözően hat szervezetünkre rendszeres fogyasztása. Mai cikkünkben felfedjük kincset érő jellemzőit a fekete berkenyének!

Fekete berkenye: egy igazi superfood

A fekete berkenye  - vagy másnéven arónia  - egy igazi “superfood”, amely antioxidánsokban, C-vitaminban, és ásványi anyagokban gazdag értékes összetevőket tartalmazó növény. A flavonoidok közé tartozó másodlagos növényi anyagok, vagyis az antociánok és procianidok határozzák meg a bogyó színét és enyhén savanykás ízét.

Melyek a fekete berkenye egészségünkre gyakorolt jótékony hatásai?

Gazdag antioxidáns forrás a fekete berkenye

Az egyik legjobb természetes antioxidáns forrásunk, amely magas polifenol és C-vitamin tartalmának köszönhetően számos betegség kialakulását megelőzhetővé teszi, emellett kiváló gyulladáscsökkentő hatása is segítségünkre lehet.

Húgyutak egészségének karbantartója a fekete berkenye

A fekete berkenye csökkentheti a húgyhólyagba bejutó baktériumok elszaporodását, ami által segíthet a már kialakult fertőzéseket megszüntetni, és a húgyutak ellenálló képességét fenntartani.

Cukorbetegek védelmezője a fekete berkenye

A fekete berkenye szerepet játszik a vércukorszint csökkentésében, valamint jelentősen hozzájárulhat a cukorbetegség szövődményeinek minimalizálásában.

Keringési rendszer támogatója a fekete berkenye

A fekete berkenye hatékony támogatást nyújthat a keringési rendszer megfelelő működésében. Hatóanyagai révén az érfalak rugalmasabbá válnak, ezáltal pedig jótékonyan hat magas vérnyomásra is.

Miért válaszd a Fekete berkenye gyümölcslevet?

  • 100%-ban valódi gyümölcsből készült nem koncentrátumból, hozzáadott cukor nélkül.
  • Tartósítószert és adalékanyagot nem tartalmaz.
  • Gyümölcsök és bogyósok közül az egyik legmagasabb polifenol tartalommal rendelkezik.
  • A Polifenol vegyületek fenntartják a véredények falainak rugalmasságát és azok normális áthatolhatóságát.

Rendeld meg most az elérhető legkedvezőbb áron a Vitalitásbolt.hu webáruházában kapható MárisJobb termékcsalád Fekete berkenye levet, és akár már holnap átveheted csomagod a futártól!