Cikkek

Ormus anyagok magyarázata

2021.04.13 07:00
Ormus anyagok magyarázata

A növények növekedésekor sósav választódik ki a gyökércsúcsukon, azért, hogy lebontsák az ásványokat, hogy azok vízoldékonnyá váljanak. Ez lehetővé teszi azoknak az anyagoknak a felszívódását, amelyek a napfény által kiváltott fotoszintézis reakción keresztül bioelektromosságot hoznak létre a sejtekben.

Amikor a növények elpusztulnak és lebomlanak, ezeket a lebontott anyagokat a csapadék kimossa, és vonzás következtében hozzákapcsolódnak a vízmolekulákhoz, miközben az óceán felé áramlanak. Amikor a víz elpárolog, ezeket a fémeket hátra hagyja, nagy sótartalmú lerakódást hozva létre, amely milliárd éves koncentráció után következik be.  A nátrium csak az egyik anyag, amelyik a klórhoz kötődik, azonban sok más elem is képes hasonló klóros kötésre. Valójában a teljes periódusos rendszer elérhető az óceánjainkban. Minden liter óceánvíz 35 gramm oldott anyagot tartalmaz, amelyek többségében nátrium kötődik a klórhoz nátrium-klorid formájában, de vannak más fémek is, például a klórhoz kötött arany, vagy más néven arany-klorid, valamint egyéb nemesfémek, amelyek reagálnak, és hasonló kötésre lépnek a klórral.

Testünk ugyanazt a fenti sósav-reakciót használja fel hasonló elemek felvételére. Gyomor-bélrendszerünk sósavat használ az élelmiszerek lebontására, kivonva azokat a kulcsfontosságú elemeket, amelyek felelősek a sejtjeinkben zajló elektromágneses reakciókért, valamint az olyan fehérjék képzéséért, amelyek RNS- és DNS-képződést eredményeznek. Testünk elektromágneses reakciója olyan meghatározott elemekre épül, amelyek lehetővé teszik az erőfunkciók átadását sejtjeinkben. Különleges elemek, mint például az arany, ezüst, réz, platina, palládium, ródium, ruténium és mások lehetővé teszik ezen elektromágneses reakciók létrejöttét. Ezért használjuk ezeket az anyagokat elektromos készülékeinkben is. Ez lehet az oka annak is, hogy mindig is vonzottak bennünket ezek a nemesfémek és évezredek óta használtuk őket pénzként!     

Bolygónk óceánjai tele vannak ezekkel az elemekkel. Évmilliárdok alatt por formájúvá változtak, lebomlottak egyetlen atomos formára. A fémek szétválasztását úgy tűnik, hogy bizonyos emberek túlbonyolították, ám ezek a reakciók természetesek és nagyon alapvetőek. Valójában nagyon hasonló a víz párolgásához. Ha egy vízmolekula túlhevült vagy túltöltött, a molekuláris kötés taszítássá fordul át, és leválasztja a molekulát a vízben magasabb H2O-koncentrációjú rácshálózatról. A párolgás valójában egy taszító elektrogravitációs hatás. Meg tudjuk magyarázni a kétatomos nemesfémeket ugyan azokon a funkciókon és reakciók keresztül, amelyek a víz párolgása közben figyelhetünk meg. Ezeknek a fémeknek a megjelenésében és szerkezetében bekövetkezett változások összehasonlíthatók a vízben bekövetkező változásokhoz, miközben az folyadékból gázzá párolog el. Ez lehet az oka annak, hogy az Ormus elemeket „plazma állapotú” anyagokként írják le. 

Ha a nemesfémeket alapvető egyatomos formájukra bontják le, akkor azok anyaga vagy szerkezete már nem fémes jellegű. Ezek a fémek atomi formájukban már nem hasonlítanak fémes társaikhoz, csak annyira, mint ahogy a vas-oxid hasonlít az acélhoz. Amikor ezeket az atomosan szétválasztott nemesfémeket adják a növények gyökérrendszeréhez, azok könnyen felszívódnak, és közel 300%-al növelik meg a sejtfunkciókat. Dr. Bishoy Goubran megfigyelte ezeket az eredményeket, amikor több, mint 3 évvel ezelőtt a Vancouver Island Ormus ásványokat tesztelte. Őt nemrégiben az Egyesült Államok 2018-as Év Zsenije díj nyertesévé választották. Ő több doktori címmel is rendelkezik és letesztelte ezeket az anyagokat GMO (génmódosított) vetőmagokon, és azt figyelte meg, hogy a magok genetikai állománya visszaalakult az eredeti öröklött DNS-sé. Ezeket az anyagokat emberi sejteken tesztelte, beleértve az emberi hegszövetet, és megfigyelte a bioenergetikai reakciók hatékony növekedését.     

A mezőgazdasági élelmiszer-előállítási rendszerek veszélybe kerültek géntechnológiával módosított patogén anyagok, agrokémiai anyagok, rovarirtó szerek és a kimerült talaj által. A Vancouver Island Ormus azokat a táplálékkiegészítőket nyújtja, amelyek ezeken a kémiai élelmiszer-előállítási rendszereknek keresztül már nem állnak rendelkezésre. A Vancouver Island Ormus termékek természetes forrásból származnak, atomosan szétválasztottak, valamint csomagolás előtt sótalantáson, sűrítésen és sterilizáláson esnek át. Ezek a termékek 100%-ban természetesek és hatékony étrend-kiegészítők növények, háziállatok és emberek számára!  

Nem minden Ormus azonos. Valójában két termék sem ugyan olyan, ezért fontosnak tartjuk megkülönböztetni a Vancouver Island Ormus-t használók eredményeit más Ormus márkákkal és termékekkel összehasonlítva.