Fórum

Általános tanácsadás
5
Béky
Kedves László Magdolna! Konzultáció ára is változó mert különböző csomagok vannak. Úgy gondolom ha eddig ment az életmód váltás és nincs nagy eredménye akkor igazából az nem életmód váltás hiszen nem látja az eredményt. Mivel a Kaqun víz és a Herbafulvo is elérhető a webshopban és videók is vannak róla a YouTube csatornán így részemről teljes mértékben ajánlott és magam is használom. Az, hogy mások mit mondanak és állítanak az minden termék esetében más és más, a Google ezért nem minden esetben a legtisztább forrás, hiszen ha a Google doktorra hallgatunk akkor már temethetjük is magunkat. Szerintem saját magam sztorija a 20 alatti GFR és annak emelése is már egy jó történet de mindenki máshogy gondolja. Ezért is mondtam a konzultációt mert mindent személyre kell szabi és nem csak a levegőbe csapva ajánlgatni termékeket mert lehet abban az állapotban nem , hogy nem használ hanem még ront is.
Köszönöm +36309404179
4
László Magdolna
KÖSZÖNÖM! és érdeklődöm, hogy melyek a konzultációnak a feltételei? Az életmód váltásban fokozatosan már benne vagyok egy ideje sajnos, a nefrológus és a dietetikus javaslatai szerint, sőt az ajánlott videót is hallottam régebben már, van, amit már abból is alkalmaztam, amit ott Ön mondott, tehát most elsősorban erre a pár konkrét kérdésre szerettem volna elsőnek konkrét választ, akár itt írásban!
3
Béky
Kedves László Magdolna! Ajánlom figyelmébe a következő YouTube videót. A vese probléma egy nem csak egy terméktől fog megoldódni ez egy komplex életmód váltás és a termékek közös hatása. Így javaslok egy konzultációt! +36309404179 Videó: https://youtu.be/YHnLd2PKrqw
2
László Magdolna
Egy technikai kérdésem is lenne, hogy lehet kirörölni egy bejegyzést a fórumról vagy módosítani? pl. én is van egy dolog, amit kifelejtettem, most akkor nemigazán tudom, mit tegyek. Szerettem volna még a gyógygombákról is kérdezni, van-e, amelyiket ajánl vesebetegnek, és még azt kellett volna megkérdeznem, hogy együtt mehet-e -remélhetőleg jó eredménnyel a Herbafulvo és kaqun használata, sőt valamelyik gyógygomba is. Bocs a módszerért, s a feledékenységért, de nem találom a megfelelő javítási technikát.
1
László Magdolna
A Herbafulvoról vesebetegek közt hallottam, hogy volt, akinek segített az eGFR értékén sokat javítani, de itt azt olvasom, hogy emésztésre való ill. immunrendszerre. Akik pozitív tapasztalatokat mondtak, azoknak az induló eGFR értékük nem volt igazán alacsony, tehát olyanoknak, akiknek végleges veseelégtelensége van, ez nem elég bátorítás. Szeretnék kapni jobb, megbízhatóbb tájékoztatást.
Másrészt valaki ajánlotta szintén alacsony eGFR-re a Kaqun vizet, amiről az interneten -hát nem igazán pozitív -, véleményt olvastam. Itt is érdekelne az igazság.
Sajnos nem azért érdeklődöm, hogy ne kelljen próbát tennem, és fölöslegesen pénzt kidobnom, hanem mert félő, hogy nincs sok időm próbálgatni, és szükségem volna segítségre, amit előre is köszönök. Üdvözlettel L. Magda
Hozzászólás a témához