Fórum

Általános tanácsadás
11
Paál Gyöngyi
Szeretném megkérdezni, hogy az ashwagandha tartalmú készítményt használhatnám-e akkor, ha crohn beteg vagyok, biológiai kezelést kapok rá, valamint inzulinos cukorbeteg, pajzsmirigy alulműködéses, magas vérnyomásos.
10
Simon Ildikó
Kedves András!
Szeretnék érdeklődni a Gal laktoferrin plus termékről, anémia miatt szeretném fogyasztani a terméket, de elbizonytalanodtam, hogy laktóz- és vagy tejfehérje érzékenyeknek is javasolt-e ez a termék?
Köszönöm válaszát!
Ildikó
9
András
Kedves Nyilasné Szilvia! Sajnos a vérhigitó gyógyszert kiváltani életveszélyes! Vérhígító gyógyszerek rendszeres szedése mellett nem ajánlott kurkumát fogyasztani, mivel növelik egymás hatását és így nő a vérzékenység kockázata. Egy hematológu szakvéleménye nagyon sokat segíthet, hogy kell szedni vagy sem.
8
Nyilasné Szilvia
Kedves András, Legyen szíves ajánljon a férejmnek olyan vérhigításra alkalmas vitamint ami minden nap szedhető, kilehet váltani vele a vérhigitó gyógyszert.. A háziorvos rendszeres napi szedésre írta elő az Asa protect Pharmavit 100 mg kapszulát. (Szivinkfartusa nem volt.) A 2 covid oltás felvétele után, több mint két éve szedi. Másfél évig heti 1-2 alkalommal vett be napi 1 szemet. Egy fél éve szedi napi rendszerességgel, mert a vérvételt végző aszisztens szólt hogy sűrű a vére, szedjen rendszeresen vérhigitót. Szeretnénk kiváltani a gyógyszert vitaminra, de nem tudjuk hogy melyik lenne a leghatékonyabb, melyiket szedheti folyamatosan. Köszönöm szépen előre is a segítségét. Üdvözlettel. Nyné Szilvia
7
Zele Erika
Tisztelt Béky Úr! Gyulladáscsökkentésre, izületi fájdalmakra szeretnék kurkuma készítményt vásárolni édesanyámnak aki vérhígítót szed, ASA protect 100mg tablettát napi 1db-ot és mellé Pentoxyl-EP 400mg tablettát napi 2db-ot. Azt hallottam, hogy véghígító mellé nem ajánlott kurkuma készítményt szedni. Mi Önnek erről a véleménye? Háziorvost és gyógyszerészt hiába kérdezem, ők nem ajánlják a gyógynövényeket helyette gyógyszert javasolnak, de mi inkább természetes megoldást keresnénk. Köszönöm válaszát, jó egészséget kívánok!
6
Nagy Sándorné ---Csilla
Tisztelt Béky László Úr
Telefonos megbeszélésünk alapján megrendeltem Önöktől a a Golden jacca100, és az X7 , valamint a Humaniqum étrend-kiegészítőt, A herbafulvot majd a későbbiekben szeretném.Kérdésem a szedési metódus. Ezek mellett szedhetem a többi vitaminom is? D3+K2 szelén, cink, c vitamin? Mikor, és hogyan?
Köszönettel és Üdvözlettel Nagy Sné Csilu
5
Béky
Kedves László Magdolna! Konzultáció ára is változó mert különböző csomagok vannak. Úgy gondolom ha eddig ment az életmód váltás és nincs nagy eredménye akkor igazából az nem életmód váltás hiszen nem látja az eredményt. Mivel a Kaqun víz és a Herbafulvo is elérhető a webshopban és videók is vannak róla a YouTube csatornán így részemről teljes mértékben ajánlott és magam is használom. Az, hogy mások mit mondanak és állítanak az minden termék esetében más és más, a Google ezért nem minden esetben a legtisztább forrás, hiszen ha a Google doktorra hallgatunk akkor már temethetjük is magunkat. Szerintem saját magam sztorija a 20 alatti GFR és annak emelése is már egy jó történet de mindenki máshogy gondolja. Ezért is mondtam a konzultációt mert mindent személyre kell szabi és nem csak a levegőbe csapva ajánlgatni termékeket mert lehet abban az állapotban nem , hogy nem használ hanem még ront is.
Köszönöm +36309404179
4
László Magdolna
KÖSZÖNÖM! és érdeklődöm, hogy melyek a konzultációnak a feltételei? Az életmód váltásban fokozatosan már benne vagyok egy ideje sajnos, a nefrológus és a dietetikus javaslatai szerint, sőt az ajánlott videót is hallottam régebben már, van, amit már abból is alkalmaztam, amit ott Ön mondott, tehát most elsősorban erre a pár konkrét kérdésre szerettem volna elsőnek konkrét választ, akár itt írásban!
3
Béky
Kedves László Magdolna! Ajánlom figyelmébe a következő YouTube videót. A vese probléma egy nem csak egy terméktől fog megoldódni ez egy komplex életmód váltás és a termékek közös hatása. Így javaslok egy konzultációt! +36309404179 Videó: https://youtu.be/YHnLd2PKrqw
2
László Magdolna
Egy technikai kérdésem is lenne, hogy lehet kirörölni egy bejegyzést a fórumról vagy módosítani? pl. én is van egy dolog, amit kifelejtettem, most akkor nemigazán tudom, mit tegyek. Szerettem volna még a gyógygombákról is kérdezni, van-e, amelyiket ajánl vesebetegnek, és még azt kellett volna megkérdeznem, hogy együtt mehet-e -remélhetőleg jó eredménnyel a Herbafulvo és kaqun használata, sőt valamelyik gyógygomba is. Bocs a módszerért, s a feledékenységért, de nem találom a megfelelő javítási technikát.
Hozzászólás a témához