Fórum

Immun problémák
4
Andras
Kedves Dévényiné Futó Zita!

Rák esetén mindenképpen keressen fel egy szakembert aki össze rakja a megfelelő terápiát. Mert a random ajánlott kiegészítők nem, hogy az állapotot nem fogják segítei hanem akár rosszabb is lehet!
3
Dévényiné Futó Zita
Rákra mit ajánlana? Köszönöm
2
Béky László
Kedves Adél!
Sajnos erre nem lesz sehol releváns adat mert attól is függ, hogy termesztés/tenyésztés folyamán mennyi olyan anyagot kapott ami a beltartlamat növeli. Inkább itt nem a termékben levő lizin mennyiséget kell nézni mert alapból nem releváns, viszont ha mesterségesen ez a szám növekedik akkor már problémát okoz. Ajánlom Mester Károly videóját az Hisztamin problémáról amiben ez a téma is érintve van. https://youtu.be/A_N-OD0Px_U
1
Balogh Adél
Ahhoz kérnék segítséget, hogy hol találhatóak MEGBÍZHATÓ adatok , táblázatok arra vonatkozóan, hogy melyik élelmiszer mennyi lizint ill. arginint tartalmaz. ( zöldség -gyümölcs, gabonák, magvak, tejtermékek, hús félék ) Sajnos én több oldalon találkoztam ellentmondó adatokkal. Súlyos herpesz probléma miatt szeretnék összeállítani olyan étrendet, ami magas lizin, de alacsony arginin tartalmú.
Hozzászólás a témához