Cikkek

Stresszkezelés természetes készítményekkel

2021.08.03 07:00
Stresszkezelés természetes készítményekkel

Számodra is mindennapos kihívást jelent a stressz elleni küzdelem? Sokunkat érint ez a probléma és rendkívül fontos tudatosan odafigyelni arra, hogy csillapítani tudjuk magunkban a feszültséget, megelőzve ezzel számos betegsége. Szeretnél végre egy igazán hatásos természetes készítményt találni, amely tökéletes megoldást nyújthat mindebben? Tarts velünk, mi segítünk.

 

 

Swanson Rhodiola Rosea

A Rhodiola Rosea elsősorban a Távol-Keleten, Kínában, Szibériában és Észak-Európában használt és nagyon elismert gyógynövény. A Swanson Rhodiola Rosea kivonata hatékonyan fokozhatja a testi és szellemi teljesítményünket, így stressz idején kiváló támaszunk lehet. Antioxidáns hatása révén gátolja a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatokat.

Pharmekal Q10

A Pharmekal Q10 antioxidáns tulajdonságainak köszönhetően kiváló védelemmel látja el a sejtjeinket az öregedéséért felelős oxidatív stresszel szemben. A megfelelő Q10 ellátottság segítheti a szív egészséges működését, a normális vérnyomás megtartását, javíthatja az általános fizikai állóképességet. Nem utolsó sorban pedig jó hatással van a vese, máj, valamint az agy működésére is.

GAL Magnézium-biszglicinát

A magnézium egy különösen fontos ásványi anyag a szervezetünk számára, amihez elegendő mennyiségben szimplán a táplálkozással nehéz hozzájutni. Emiatt a magnéziumhiány általános probléma. Pótlása szinte mindenki számára fontos, stressz illetve intenzív sportolás esetén pedig kifejezetten ajánlott. A magnézium-biszglicinát a magnézium glicin aminosavval alkotott sója, így magnézium mellett glicinnel is ellátja a szervezetet. Elősegíti a szervezet méregtelenítését, hozzájárul a pihentetőbb alváshoz, és mindez csupán töredéke ami a pozitív tulajdonságait illeti.

Zalmanova Opál & Borostyán kádfürdő koncentrátum

A kádfürdő már önmagában is stresszoldó, kellemes és lazító hatású. Mindezt tudatosan fokozhatjuk a relaxáló Zalmanova Opál & Borostyán kádfürdő koncentrátum használatával. A meleg fürdőzéstől pórusaink kitágulnak, így a koncentrátumok aktív hatóanyagai könnyen felszívódnak, és végeredményül fantasztikus megújult érzéssel ruháznak fel.

Itt az ideje, hogy felvegyük a harcot a stresszel szemben! Válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet a Vitalitásbolt.hu természetes hatóanyagú termékei közül, amelyek mind remekül alkalmazhatóak a mindennapos stressz ellen. Azonban önmagában semmi sem csodaszer, nekünk is tenni kell a harmónia megteremtéséért: elegendő, pihentető alvással, egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozással, valamint rendszeres testmozgással!