Cikkek

Természetes megoldások női problémákra

2021.07.20 07:00
Természetes megoldások női problémákra

Menstruációs zavarok, nőgyógyászati betegségek, termékenységi problémák? Minden nő rémálmai ezek a különböző eredetű nőgyógyászati gondok, azonban természetes összetevőjű termékeink a megfelelő életmódváltás mellett, sokat segíthetnek a szervezetben felborult egyensúly visszaállításában.

 

Women's Cream

Ha a hormonjaink harmóniáját minél hatékonyabban és minél gyorsabban szeretnénk helyreállítani, a Woman's Cream tökéletes választás lehet. Ez egy eredeti norvég női krém ellenőrzött-, nagy tisztaságú- és professzionális alapanyagokból, mexikói yam gyökér kivonattal. Alkalmazása javasolt ciszta, mióma, cikluszavar, változókor és babavárás előtt. A Women’s Cream hatóanyagai a bőrön át szívódnak fel, ahonnan a bőr alatti zsírszövetbe kerülnek, majd a véráramba aminek segítségével eljutnak a rendeltetési helyükre, kifejtve jótékony hatásukat.

GAL babaváró

A GAL Babaváró étrend-kiegészítő a legújabb kutatások által került kifejlesztésre, a természetesség és életszerűség jegyében. Hatóanyagai mind megtalálhatóak a természetben, és biztos lehetsz abban is, hogy a napi adag  tartalmazza a hatásos dózist. Szedését érdemes elkezdeni minimum 3 hónappal a fogantatás előtt, majd egészen a szoptatás végéig, sőt még akár tovább is lehet alkalmazni.

A női hormonegyensúly fenntartásához fontos, hogy önmagunkkal és környezetünkkel is harmóniában legyünk. Ennek felborulása ugyanis számos kellemetlen nőgyógyászati tünettel járhat, melyek befolyásolhatják mindennapjainkat, közérzetünket és munkabírásunkat, ezáltal egész életvitelünket. Az egyensúly elcsúszása súlyos elváltozásokhoz vezethet. A hormon egyensúly természetes módon történő helyreállítása komoly sikereket hozhat a közérzet javulása, a könnyű menstruáció, a gyermekvállalás, a túlsúly csökkentése, és a meddőség felszámolása terén is.  Milyen természetes lehetőségeink lehetnek az egyensúly helyreállításában? Kitűnő választás lehet a gondosan összeállított Női Alap csomagunk, amely valóban hathatós megoldást nyújthat a már elveszettnek hitt női hormonális egyensúly megteremtésében.

A Női Alap csomag tartalmazza:

Ha te is a természetes alapanyagú készítmények híve vagy, mindenképpen próbáld ki a Vitalitasbolt.hu webáruház termékeit.

Kérjük figyelj a tested figyelmeztető jeleire, és változtass az életmódodon! Konkrét probléma esetén pedig mindenképpen fordulj először szakemberhez!