Cikkek

Természetes segítség a tavaszi fáradtság ellen

2023.03.09 07:00
Természetes segítség a tavaszi fáradtság ellen

Állandó álmosság és fáradtságérzet gyötör? Reggel pedig egyre nehezebben megy az ébredés? Ha te is hasonló tüneteket észlelsz, akkor jó eséllyel a szervezeted most készül átállni a téliről a tavaszi üzemmódra. Nyújts támogatást szervezetednek a Vitalitásbolt természetes hatóanyagú vitaminjaival és ints búcsút ennek a nehéz időszaknak!

Mi a tavaszi fáradtság oka?

A tavaszi fáradtság egyik legfőbb oka, hogy a téli hónapokban kimerülnek vitamin raktáraink, emellett nem jutunk elegendő mennyiségű napfényhez sem, közben pedig  elfelejtünk megfelelően gondoskodni a D- és C-vitamin beviteléről, aminek eredményeként hiányállapot léphet fel a szervezetünkben. Mivel a mai élelmiszer-kínálatból szinte lehetetlen fedezni a szükséges vitaminokat étkezés útján, ezért fontos, hogy a napi vitamin szükségletünket étrend-kiegészítők segítségével pótoljuk.

D3-vitamin azaz a napfény vitamin

A GAL D3-vitamin kiváló felszívódása abban rejlik, hogy a kókuszolaj-kivonatban oldották fel a természetes D3-vitamint, így adagolása kapszulák nélkül lehetséges. Íze nincs, nyugodtan cseppenthetünk belőle italba és ételbe egyaránt, ezért gyermekeknek is könnyen adható.

A D3 krémet szintén érdemes kipróbálni, hiszen annak köszönhetően, hogy a bőrön keresztül juttatjuk a szervezetünkbe a bevitt hatóanyag közel 100%-a képes hasznosulni.

Az immunturbó C-vitamin

A legjobb C-vitamin forrást a friss gyümölcsök és zöldségek jelentik. Igyekezzünk minél többet fogyasztani belőlük, és mellette étrend-kiegészítő formájában is szedve, már kellő védelmet biztosíthatunk immunrendszerünk megfelelő működéséhez!  A téli időszakban és ilyenkor a tavaszi fáradtság mielőbbi leküzdésére érdemes nagyobb mennyiségben szedni C-vitamint, akár 1000-2000 milligrammot. A Hymato LipoCell C1000 liposzómás C-vitamin narancs ízben, egy rendkívül jó felszívódású C-vitamint és bioflavonoidot tartalmazó folyékony étrend-kiegészítő. Támogatja az immunrendszer normál működését, csökkenti a fáradtságérzetet és hozzájárul a megfelelő vérkeringéshez. A LipoCell® C-vitamin különlegessége, hogy liposzómákba, azaz mikroszkopikus kapszulákba zárt C-vitamint tartalmaz, amely jelentősen megnövelheti az aktív hatóanyagok felszívódását a bélrendszerben. A termékben található bioflavonoid szintén nagy mértékben hozzájárulhat a C-vitamin biológiai hasznosulásához.

Így töröld a tavaszi fáradtságot!

Fontos, hogy biztosítsd tested számára az elegendő pihenést, a szabadban történő rendszeres testmozgást, és változatos étkezést! Ha szeretnéd mielőbb leküzdeni a tavaszi fáradtságot, akkor add le rendelésed már ma, és támogasd szervezeted a Vitalitásbolt természetes hatóanyagú vitaminjaival!