Cikkek

Tüskefehérje semlegesítési protokollja

2023.01.26 07:00
Tüskefehérje semlegesítési protokollja

A tüskefehérjék semlegesítési protokollját, melyet Dr. Csicsor János fordított le, az Egészségügyi Világtanács (WCH) adta közre. Ez egy független orvosokból álló szervezet, akik nem elkötelezettek semmilyen cég irányába és vállalják a nevüket is.

De nézzük meg, hogy miért kell a tüskefehérjét semlegesíteni? Miért olyan nagy probléma, ha a szervezetben van, és hogyan kerül oda?

A tüskefehérje, egy fehérje. Hasonló a lektinhez, vagy a gluténhez, úgy nevezett ragadós fehérje. A tüskefehérjék a vírusok külső felületén vannak. Ezeket úgy kell elképzelni, mintha dokkoló egységekként működnének. Ezek a tapadó korongjai a vírusoknak, amivel meg tudnak tapadni a sejteken és belőni az örökítő anyagot a sejtbe, ahol elkezdenek szaporodni. A szervezetben önmagában a tüskefehérjék problémákat okoznak függetlenül attól, hogy oltásként vagy vírusként jutottak be oda. Ilyen probléma lehet például a gyulladás, vagy a vérrögképződés. Minden olyan szövetben, ahol fel tud halmozódni károsodást okoz. Az elhalt vírusok tüskefehérjéi is ki tudják ezeket a reakciókat váltani. Tüskefehérjék az oltás, fertőzés miatt egyaránt keringhetnek a szervezetben. Ilyen módon ugyanúgy tudják a sejteket, szöveteket károsítani.

Az oltás is egy kísérleti stádiumban lévő anyag. Olyan hatásokkal hozzák kapcsolatban, mint tüdőgyulladás, szívizomgyulladás, vérrögök. Ellene akkor tudunk a legjobban tenni, ha megtisztítjuk mind az oltás, mind a fertőzés után a szervezetet. Ebben a vérhígítók szedése segíthet. Az orvosok tüskefehérjéket gátló, semlegesítő anyagokat dolgoztak ki. Több mint 20 hatóanyagot neveztek meg. Ezek közül a legfontosabbak: C-vitamin, D vitamin, kvercetin, acetilcisztein(NAC), cink, melyeket Dr. Csicsor János terméke az ImmunPro liposzómás formában tartalmazza. Ezek segítségével sikerülhet a tüskefehérjék ragadását gátolni. Ezen kívül jó hatással van még az édeskömény tea, a fekete nadálytő levél, az orbáncfű tea, a csillagánizs tea és a pitypanglevél kivonat.

Fontos megemlíteni még az Ivermectint, ami állatgyógyászatban jól ismert parazitairtó anyag, de a humán gyógyászatban nincs engedélyezve jogilag. Ennek ellenére működik, s vannak olyan országok, ahol engedélyezik a használatát.

Ha szeretne többet megtudni a tüskefehérjékről, azok protokolljáról, működési módjáról, szervezetből történő kivezetéséről, illetve hogy mit tehetünk magunkért kövesse webshopunkat.

Összefoglalta:

Császi András

Egészségfejlesztő, Természetgyógyász