Cikkek

Ünnepi túlevést könnyítő növényi étrend-kiegészítők

2021.11.23 07:00
Ünnepi túlevést könnyítő növényi étrend-kiegészítők

Veled is előfordult már, hogy a finomabbnál finomabb ételekkel terített karácsonyi asztal mellett nem tudtad a mértéket tartani? Ezután a túlevés puffadáshoz, kellemetlen teltségérzethez, kínzó gyomorpanaszokhoz, rosszabb esetben pedig epegörcshöz is vezethet. Mai cikkünkből megtudhatod, mely étrend-kiegészítők lehetnek ilyen esetekben a segítségedre.

Hymato Lektino étrend-kiegészítő kapszula

Hymato Lektino számos jótékony hatása mellett hozzájárul az egészséges bélmozgáshoz és gyomor működéséhez. Segíti a bélflóra sav-bázis egyensúlyát és kiválóan erősíti az immunrendszert.

Herbafulvo essencia papaya kivonattal

A Herbafulvo étkezések után fogyasztva fejti ki legeredményesebben a hatását. Nem csak a biztos székletet garantálja, hanem az elfogyasztott táplálékok gyors lebontását is. Fogyasztása megszünteti a kiadós étkezések utáni gyötrő panaszokat. Az emésztési folyamatok intenzitásának támogatása révén a salakanyagok gyorsabban távoznak a szervezetből.

Jakab Kombucha koncentrátum levendulával

A Jakab Kombucha koncentrátum levendulával emésztést könnyítő, testet üdítő fermentált ital. Egy természetes lefolyású erjesztéssel, azaz fermentálással állítják elő, mely rendkívül értékessé teszi a koncentrátumot. A Kombucha enzimekkel és szerves savakkal támogatja az emésztést, és mint fermentált ital gazdagítja a bélflórát.

Jakab Kombucha koncentrátum szegfűszeges változata növeli az ízérzékelést és anélkül támogatja az emésztést, hogy gondot okozna a gyomorsavval küzdőknek.

Golden Yacca kapszula 100

A Golden Yacca egy olyan növényi eredetű étrend-kiegészítő, amely a táplálék értékes anyagainak jobb felszívódását és hasznosulását segíti elő. Erőtelje­sen támogatja a méregtelenítést, a káros anya­gok kiválasztását. Segíti a szervezet védekező reakcióit a különböző allergénekkel, kórokozókkal és fertőzésekkel szem­ben, valamint kedvezően befolyásolja a sav-bázis egyensúlyt.

Mellőzzük a habzsolást!

Próbáljuk meg elkerülni a magas zsírtartalmú ételek és sütemények túlzott fogyasztását. Abban az esetben, ha mégis bekövetkezne a baj, hívjuk segítségül a Vitalitásbolt.hu természetes összetevőjű termékeit, amelyek kellemes enyhülést hozhatnak számunkra.