szárított marhaepe; kapszula héj: hidoxi-propil-metil-cellulóz; tömegnövelő: mikro-kristályos cellulóz; kapszula héj: gellan gumi; csomósodást gátlók: szilícium-dioxid, magnézium sztearát
Hatóanyagok a napi adagban, háromszori főétkezés (reggeli-ebéd-vacsora) esetén (maximum 4 kapszula):
Kapszula darabszám
|
1
|
2
|
3
|
4
|
Szárított marhaepe (mg)
|
125
|
250
|
375
|
500
|
A GALLMET®-M és GALLMET®-N emésztésre ható étrend kiegészítők közötti választáshoz a következő információkat adjuk. Mindkét termék hasonló mennyiségben tartalmaz epesavakat, de a GALLMET®-M még gyógynövényeket is tartalmaz. A gyógynövények kiegészítik az epesavakat, de vannak, akik kedvezőtlenül reagálhatnak a gyógynövényekre. A GALLMET®-M termékben lévő gyógynövényekre érzékenyek számára a GALLMET®-N termékeket ajánljuk. Javasoljuk, hogy használják egyiket 2-4 hétig, majd a másikat és azt szedjék tovább, amelyik jobb hatást vagy érzetet váltott ki.
A két készítmény az egyéni állapottól, érzékenységtől és reagálástól függően eltérő hatékonyságú lehet, amit előre nem lehet pontosan meghatározni, de mindkét készítmény emésztőrendszeri hatása hasonló.
A nemzetközi WESSLING laboratórium által bevizsgált és megfelelt termék (mikrobiológia, szennyező anyagok, mérgező anyagok, nehézfémek, rádióaktivitás, dopping mentesség, allergia: laktóz-, glutén-, kazein mentes).