Herbafulvo Essencia Prémium 3-6 darabos termékek INGYEN SZÁLLÍTÁSSAL CSOMAGPONTRA a készlet erejéig!

Cikkek

Hogyan győzzük le a tavaszi fáradtságot?
11
Máj

Az enyhe tél, a korán beköszöntő tavasz ellenére, reggelente nehezebben bújunk ki az ágyból és sokan érzik azt , hogy már kora délután elfogyott az energiájuk. Az idén a légúti infekciók is elhúzódtak még május elején is sokan betegek voltak. Ezek bizony a tavaszi fáradtság az immunrendszer leterheltségének a jelei.  A napfény hiánya, a friss zöldségek, gyümölcsök hiánya gyengíti védekező rendszerünket, energiatermelésünket. Ezért vagyunk ebben az időszakban sokkal fogékonyabbak a légúti betegségek iránt. Az immunrendszer hibás működése miatt ilyenkor már sokan szenvednek az allergia miatt. Mit tehetünk, hogyan készüljünk, hogy elkerüljük a tavaszi fáradtságot és hogy tudjuk támogatni immunrendszerünket?

Mit tegyünk, hogy ne legyen úrrá rajtunk a tavaszi fáradtság?
27
Ápr

Ez a kérdés folyton visszatér, amikor beköszönt a tavasz. Az idei tél különösen enyhe volt, aztán jött az óra átállítás és sokan már kora délután úgy érzik elfogyott az energiájuk. Ezek bizony a tavaszi fáradtság jelei. A  téli hónapokban hiányzik a napfény, friss zöldségekhez sem jutunk, kevesebbet mozgunk, mindez rányomja bélyegét immunrendszerünkre, amely soha nem pihen, folyton-folyvást őrködik egészségünk felett. Ezért vagyunk ebben az időszakban sokkal fogékonyabbak a vírusinfekciók iránt. Hogyan tudjuk gyorsan legyőzni a tavaszi fáradtságot és megerősíteni ellenállóképességünket?

A hosszabb, egészségesebb élettartam egyik titka a böjtölés!
13
Ápr

Hippokratész gyógyító munkájában fontos eszköznek tekintette a böjtöt. Tudta, hogy a test képes az öngyógyításra és hasonlóan gondolkodott erről Paracelsus is, ahogyan az Ayurvéda is a testi elváltozások helyreállításában az egyik alappillérnek tekinti a böjtölést. A különböző vallási kultúrákban is a mentális, a szellemi tisztulás útját látják benne.

A tavasz első gyógynövényei
23
Márc

A tavasz beköszöntével hamarosan újra tölthetjük a kifogyóban lévő otthoni gyógynövény készleteinket. Ennek fényében szedtük csokorba az elsőként megjelenő gyógynövényeket, amelyek szüretelése már a következő hetekben aktuálissá válik.

Természetes segítség a tavaszi fáradtság ellen
09
Márc

Állandó álmosság és fáradtságérzet gyötör? Reggel pedig egyre nehezebben megy az ébredés? Ha te is hasonló tüneteket észlelsz, akkor jó eséllyel a szervezeted most készül átállni a téliről a tavaszi üzemmódra. Nyújts támogatást szervezetednek a Vitalitásbolt természetes hatóanyagú vitaminjaival és ints búcsút ennek a nehéz időszaknak!

"Több mint Méz" Méhtermékek
23
Febr

A méz, a természet ajándéka. Értékes összetevőinek köszönhetően kiváló immunerősítő, baktériumölő és gyulladásgátló hatású. Azonban a "Több mint Méz" Méhtermékek nem véletlenül kapták a nevüket, ugyanis fogyasztásukkal a méznél is több pozitív élettani hatását élvezhetjük. Tarts velünk mai is, és találd meg a neked való Méhterméket!

Miért jó a fekete berkenye rendszeres fogyasztása?
09
Febr

Ismered a fekete berkenye gyümölcsének egészségre kifejtett fantasztikus hatásait? Amilyen apró szemű gyümölcsről van szó, olyannyira lenyűgözően hat szervezetünkre rendszeres fogyasztása. Mai cikkünkben felfedjük kincset érő jellemzőit!

Tüskefehérje semlegesítési protokollja
26
Jan

A tüskefehérjék semlegesítési protokollját, melyet Dr. Csicsor János fordított le, az Egészségügyi Világtanács (WCH) adta közre. Ez egy független orvosokból álló szervezet, akik nem elkötelezettek semmilyen cég irányába és vállalják a nevüket is.