Cikkek

"A Varázslatos Világ az Ormus Termékeken Át: Energiák és Egészség Hidak a Kolloidális Elemekben

2023.11.26 14:58
"A Varázslatos Világ az Ormus Termékeken Át: Energiák és Egészség Hidak a Kolloidális Elemekben

Az Ormus termékek napjainkban egyre népszerűbbé válnak azok körében, akik a természetes és holisztikus megközelítéseket részesítik előnyben az egészségük és jól-létük fenntartásában. Ebben a cikkben közelebbről ismerjük meg az Ormus titokzatos világát, és feltárjuk, hogy mit kínálhatnak azoknak, akik kíváncsiak az ilyen termékek használatára.

 

Mi is az az Ormus?

Az Ormus egy olyan termékcsalád, amely különböző ásványi anyagokat és elemeket tartalmaz, állítólagosan segítve a test és az elme egészségét. Az Ormus (Orbitally Rearranged Monoatomic Elements vagy M-state elements) kifejezést olyan anyagokra alkalmazzák, amelyek kis mennyiségben fordulnak elő természetben, és azok az ásványi anyagok közé tartoznak, amelyek egyedülálló szerkezetűek lehetnek.

Mi lehet az összetétel az Ormus termékek esetén?

Az Ormus termékekről általában az állítólagos egészségügyi előnyökről és azokkal kapcsolatos különböző elméletekről szólnak. Az egyes termékek összetétele eltérő lehet, de gyakran tartalmaznak olyan ásványi anyagokat, mint például arany, ezüst, platina és más elemek, amelyek egyedülálló fizikai tulajdonságokkal rendelkezhetnek.

Milyen formában és mire jó az Ormus?

Az Ormus termékeket különféle formákban lehet találni, például Ormus vizet, krémet vagy kiegészítőket. A hívek állítják, hogy az Ormus termékek számos pozitív hatással lehetnek a szervezetre, beleértve az energiaszint növekedését, a tudatosság emelkedését, az immunrendszer erősítését és az általános jólét javítását.

Ormus termékek a vitalitásboltban: Klikk ide

Császi András 

Egészségfejlesztő természetgyógyász

Olvasnál többet az Ormus termékekről? Nézd meg korábbi cikkeinket:

Ormus, O.R.M.E. és a Monoatomos Elemek
20
Ápr

Ezeket az anyagokat Magas Spin Állapotú (High Spin State) Szupravezető Anyagoknak nevezik. A modern név ORMUS, ORME és Fehér Aranypor (WhiteHGold). Úgy vélem, hogy ezeknek az elemeknek a leírásához használatos legmegfelelőbb terminológia az: Induktívan Szétválasztott Atomos Elemek, vagy I.S.A.E lenne.


Ormus anyagok magyarázata
13
Ápr

A növények növekedésekor sósav választódik ki a gyökércsúcsukon, azért, hogy lebontsák az ásványokat, hogy azok vízoldékonnyá váljanak. Ez lehetővé teszi azoknak az anyagoknak a felszívódását, amelyek a napfény által kiváltott fotoszintézis reakción keresztül bioelektromosságot hoznak létre a sejtekben.