Herbafulvo Essencia Prémium 3-6 darabos termékek és a megjelölt Béky termékek INGYEN SZÁLLÍTÁSSAL a készlet erejéig!

Fórum

Akik jártasak a természetgyógyászatban, azok számára Béky Lászlót már egészen biztosan nem kell bemutatni. Azokban azonban, akik csak most kezdik beleásni magukat az egészséges életmód alapjaiba, jogosan merülhet fel a kérdés: ki volt Béky László és miért találkozhattunk a természetgyógyász szakmán belül ilyen gyakran a nevével?

Éppen ezért most összefoglaltuk azt, mit érdemes tudni a Magyarországon valaha élt egyik legismertebb és elismertebb természetgyógyászról, és még azok is megtudhatnak néhány érdekességet, akiknek Béky László neve már nem feltétlenül cseng újdonságként!

Akit a természet szeretete gyermekkortól kísér

Béky László 1939-ben született, kisgyermekkorát szüleivel tanyán töltötte. Már itt beléivódott a természet rendjének és szépségének ismerete, tisztelete, melyet a családi hagyományok csak erősítettek. Az érdeklődés pedig hamar szenvedéllyé nőtte ki magát, melyre egy teljes életpálya épült.

Pályafutását 1963-ban az Agrártudományi Egyetemen (1963) agrármérnökként kezdte, majd később az ország több, neves egyetemén szakmérnöki, mentálhigiénikus bölcsész, felnőttoktatási szakértő, pszichológia-pedagógia képesítést szerzett.

Évekig dolgozott mind az egészségügyben, mind pedig az agráriumban, így nem meglepő, hogy a beteg emberek iránti segítség vágya és a természet szeretete összekapcsolódott benne, és az 1980-as évek közepétől kezdve egyre mélyebben ásta magát bele a természetgyógyászatba, a Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesületén belül, melynek haláláig vezetőségi tagja volt.

Saját rendelőjét 1991-ben, Budapesten nyitotta, ahol elsősorban a krónikus degeneratív betegségek lelki és testi terápiáival, a megelőzéssel és rehabilitációval foglalkozott élete végéig.

Többek közt ennek is köszönhető, hogy Béky László Magyarország egyik legismertebb és a legnagyobb tiszteletnek örvendő természetgyógyásza lett, akinek legfőbb célja volt, hogy másokon segítsen, valamint tapasztalatait és tudását a lehető leghatékonyabb módon adhassa át a fiatalabb generációknak.

Ennek érdekében a rendelés és tanácsadás mellett oktatást is tartott, és mind elméleti, mind pedig gyakorlati módon segített a hallgatóknak.

Akinek fontos a megbízhatóság

Sokan akadnak, akik elsőre bizalmatlanul viseltetnek a természetgyógyászat iránt. Nem véletlen ez, hiszen a kilencvenes és a kétezres években is sokan akadtak, akik egyszerű trendként kezelve a természetgyógyászatot, megfelelő képesítés és tapasztalat nélkül szerettek volna hasznot húzni belőle.

Ennek megakadályozásaként jött létre azonban a természetgyógyász törvény, melynek kidolgozásában Béky László is szerepet vállalt, majd több szakon le is vizsgázott. Mindezt a szakma szeretetének és védelmének érdekében, valamint azért, hogy mindenki bizalommal fordulhasson hozzá, akinek segítségre volt szüksége akár testi vagy lelki probléma esetén, akár csak akkor, ha szeretné egészségesebben és tudatosabban élni mindennapjait.

Akinek lételeme a segítség

Béky László a természet szeretete és védelme mellett legalább ennyire fontosnak tartotta azt, hogy másokon segítsen. Ennek érdekében saját nevével fémjelzett termékei a legjobb minőségben, a legtisztább forrásokból járulnak hozzá ahhoz, hogy a mindennapokat egészégessé és minőségi módon élhetővé tegyük, és a hatalmas, hétköznapi rohanás közepette se feledkezzünk meg magunkról.

Mindezek mellett szívesen nyújtott segítséget az egészségügyi-, valamint mentális gondokkal küzdő betegeknek, és elsősorban gyógyító-, betegségmegelőző munkával, valamint betegellátással és oktatással segített a hozzá fordulókon.

Eredményességét több, mint három évtizedes gyógyítói és tanítói pályafutás, több ezer regisztrált vizit, valamint a krónikus degeneratív betegségek oki szintű terápiájának kidolgozásában, megelőzésben szerzett, jelentős tapasztalat igazolja.

Amennyiben Te is szeretnél mindezekről megbizonyosodni, és segítséget vagy tanácsot kérnél, Császi András, Béky László példás tudású természetgyógyász tanítványa minden kérdésedre választ ad! András tovább viszi Béky László örökségét és a webáruház további üzemeltetése mellett készséggel áll a betegek rendelkezésére!

Egészségügyi kérdésed van? Tedd fel bátran a fórumon és garantáljuk, hogy közvetlenül Béky László tanítványa, Császi András fog válaszolni!