Cikkek

Alternatív gyógyászat
dao enzim
Egészség és wellness
Egészséges életmód
Egészséges táplálkozás
Emésztés elősegítése
Étrend-kiegészítők
GastEnzy
hisztamin
hisztamin intolerancia
Holisztikus egészségmegőrzés
Immunrendszer erősítés
Máris Jobb GastEnzy
MárisJobb termékek
Stresszkezelés
Vitaminok és ásványi anyagok
Szűrés törlése
,,Minden betegség a belekben kezdődik” Hippokratész
14
Ápr

Hippokratész, a modern orvoslás atyja annak ellenére, hogy nem rendelkezett modern biotechnológiai ismeretekkel nagy jelentőséget tulajdonított a megfelelő táplálkozásnak, emésztésnek és életmódnak. Ma a modern biotechnológia lehetővé teszi a mikrobiom, főként a bélflóra megismerését, de még inkább azt, hogy eltérései milyen kihatással vannak betegségeink széles skálájára, az elhízástól a rákon át, egész a pszichés állapotunkra. Az újévi fogadalmak idején, amikor elhatározzuk, hogy életmódot váltunk, fogyunk, stb., jó ha tudjuk, miként segíthet nekünk ebben a törekvésünkben az egészséges bélflóra kialakítása.

Aki gyakran böjtöl, az hosszabb, egészségesebb élettartamra számíthat!
07
Ápr

Hippokratész minden orvos atyja hitt a test öngyógyító képességében és ebben fontos eszköznek tekintette a böjtöt. Hasonlóképpen gondolkodott erről Paracelsus is. Az Ayurvéda a gyógyítás egyik alappillérének tekinti a böjtöt. A mentális, a szellemi tisztulás útját látják benne a mohamedán és a buddhista hitben egyaránt. A keresztények 40 napos böjttel, hitük elmélyítésével készülnek húsvét ünnepére, Jézus Krisztus halálára és feltámadására.

A D3- vitamin az immunrendszer kiemelt támogatója
31
Márc

A napfény nemcsak a hangulatunkra fejt ki kedvező hatást, de hatására keletkezik a bőrünkben a D- Vitamin. A téli, kora tavaszi hónapokra teljesen kimerítjük a tartalékainkat, ennek következtében meggyengül immunrendszerünk ereje. Soha nem volt ennyire nagy jelentősége a D- Vitamin folyamatos pótlásának, mint most, amikor a vírusfertőzések ilyen gyorsan terjednek.

Hogyan győzzük le a tavaszi fáradtságot és a vírusokat?
17
Márc

A kérdés két évnyi bezártság után aktuálisabb, mint valaha. Az enyhe tél, a korán beköszöntő tavasz ellenére, reggelente nehezebben bújunk ki az ágyból, sokan már kora délután úgy érzik elfogyott az energiájuk. Ezek bizony a tavaszi fáradtság jelei.

A Herbafulvo hatásai
10
Márc

Mester Károly agrármérnök kutatásai szerint a Herbafulvo elősegítheti a jótékony bélbaktériumok működését és szaporodását, emellett a gyomor- és bélnyálkahártyára is regeneráló hatása lehet, miközben serkentheti az emésztést. Egyes vizsgálatokban a komplexet összefüggésbe hozzák a máj és a vese regenerációjával, amit magas vitamin tartalmának és gyulladáscsökkentő összetevőinek tulajdonítanak. A növényi flavonoidok, polifenolok és antioxidánsok sok más folyamatra is kedvező hatást gyakorolhatnak.

Magnézium pótlása természetesen
24
Febr

Folyton gyengeség gyötör, izomgörcsök kínoznak, zavar támad a koncentrálóképességedben, egyre gyakrabban érzed magad ingerlékenynek? Könnyen előfordulhat, hogy éppen magnéziumhiányban szenvedsz.

A szervezet lúgosítása a zöldárpa csodálatos erejével
10
Febr

A legtöbben sajnos elmondhatjuk magunkról, hogy nem fogyasztunk elegendő zöldséget és gyümölcsöt, amellyel biztosíthatnánk szervezetünk számára a hosszú ideig tartó egészséget. Éppen ezért elengedhetetlen fontosságú szerepet kap a lúgosítás, amit hatékonyan támogathatunk jól megválasztott étrend-kiegészítőkkel is.

Kaqun All in One Immunity
27
Jan

Málna ízű étrend-kiegészítő italpor hozzáadott vitaminokkal, ásványi anyagokkal, növényi kivonatokkal. Steviával édesítve.