Cikkek

Alternatív gyógyászat
dao enzim
Egészség és wellness
Egészséges életmód
Egészséges táplálkozás
Emésztés elősegítése
Étrend-kiegészítők
GastEnzy
hisztamin
hisztamin intolerancia
Holisztikus egészségmegőrzés
Immunrendszer erősítés
Máris Jobb GastEnzy
MárisJobb termékek
Stresszkezelés
Vitaminok és ásványi anyagok
Szűrés törlése
Hogyan szoktassuk le magunkat a cukorról?
13
Jan

Új év, új élet! Persze nem feltétlenül kell minden eddigi rossznak vélt szokásunkat feladni, elég, ha apró lépésekben haladva indulunk el a változás útján. Hogyan fogjunk hozzá?

Karácsony utáni fogyókúra - 5+1 tipp a fogyáshoz
31
Dec

2021 karácsonya véget ért, és itt az ideje, hogy rátalálj az egészséges táplálkozás útjára, hogy újévi fogadalmaidnak megfelelően kezdd az újévet. Íme 5+1 diétás tipp, amivel gyorsan formába jöhetsz a bikiniszezonra!

Cukorbetegen az ünnepek alatt - hogyan tartsd szinten a vércukrod a karácsonyi menük mellett?
10
Dec

Bizonyára senki sem szeretne lemaradni az ínycsiklandó karácsonyi menük soráról, sem a várakozási időszakban készítendő aprósütemények, finomságok kóstolásáról. Cukorbetegként nem egyszerű átvészelni az ünnepi időszak mennyei lakomáit, de egy kis odafigyeléssel és a vércukor önellenőrzésével felhőtlenül élvezhetőek a fogások.

Ünnepi túlevést könnyítő növényi étrend-kiegészítők
23
Nov

Veled is előfordult már, hogy a finomabbnál finomabb ételekkel terített karácsonyi asztal mellett nem tudtad a mértéket tartani? Ezután a túlevés puffadáshoz, kellemetlen teltségérzethez, kínzó gyomorpanaszokhoz, rosszabb esetben pedig epegörcshöz is vezethet. Mai cikkünkből megtudhatod, mely étrend-kiegészítők lehetnek ilyen esetekben a segítségedre.

Hogyan erősítsük meg az immunrendszerünket?
09
Nov

Lehűlt az idő, egyre gyakoribbá válhatnak az esőzések és nyirkossá válik a levegő is, amely nagyban hozzájárul a kórokozók számának növekedéséhez. Itt jön képbe az immunrendszerünk, ami megvéd bennünket a különböző fertőzésektől. De milyen módon erősíthetjük igazán a működését, hogy valóban ellenállóvá váljunk a vírusokkal szemben?

Az ásványi anyagok fontossága
19
Okt

Az ásványok szó szerint a DNS építőkövei. Szükségesek minden egyes sejtmásolathoz, és mindegyik ásványi anyag nagyon specifikus létfontosságú funkciót tölt be mentális és fizikai folyamataink, valamint optimális gyógyulási képességünk megőrzésében.

Arginin és a Covid, lizin-arginin antagonizmus szerepe a szindémiában
12
Okt

Több ismerősöm is elküldte a különböző forrásból származó Chris Masterjohn: Covid kockázat és az arginin összefüggésének a cikkét. 20 éve az arginin körül forog a munkám és a két termékünk a Wendelin essencia állatgyógyászati gyógyhatású termék és a Herbafulvo essencia étrend-kiegészítő is a lizin- arginin antagonizmus hatását próbálja eredményesen kezelni. Mellékelem az írást, mert nem rövid. Az írás nem könnyű olvasmány, de talán sok mindenkinek segít a tisztánlátásban.

Viniseera szőlőmag- mikro-őrleményekről
12
Jan

Most a koronavírus járvány idején van időm olvasni a „Bacilusvadászok” (Paul de Kruif könyve) mikrobiológiával foglalkozó híres tudósok felfedezéseit, közöttük számos magyar már megelőzött másokat.