Herbafulvo Essencia Prémium 3-6 darabos termékek és a megjelölt Béky termékek INGYEN SZÁLLÍTÁSSAL a készlet erejéig!

Cikkek

Tavaszi méregtelenítés
04
Máj

Talán mindenki hallott már valamilyen formában magáról a méregtelenítésről. De vajon miért annyira fontos és valójában hogyan is álljunk neki? Rövid összefoglalónkban erről olvashatsz.

Az Ormus részletes bemutatása
27
Ápr

Az Ormus egy olyan fogalom, amelyet az anyag lényegesen eltérő minőségi állapotának leírására használnak. Ezek átmeneti elemek. Ezekről az anyagokról gyakran metafizikai módon beszélnek, azonban ezek az anyagok nagyon valóságosak és nagyon egyszerűen magyarázhatók.

Viniseera szőlőmag- mikro-őrleményekről
12
Jan

Most a koronavírus járvány idején van időm olvasni a „Bacilusvadászok” (Paul de Kruif könyve) mikrobiológiával foglalkozó híres tudósok felfedezéseit, közöttük számos magyar már megelőzött másokat.

C-vitamin - egy vitamin, amit mindegyre újrafelfedezünk
26
Jan

A C-vitamin (aszkorbinsav) az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen anyag, amit nem tud előállítani. Ezért kizárólag a táplálékkal kell bevinni, napi rendszerességgel. Azt hihetnénk, hogy 1932-es felfedezése óta már mindent tudunk róla.

D-vitamin, egy hormonszerű vitamin
02
Febr

D vitamint mind a mai napig a zsíroldékony vitaminok között tartjuk számon. Noha a közelmúlt kutatásai számos újabb, inkább hormonszerű hatására világítottak rá.

A K2-vitaminról
09
Febr

A K-vitamint, mint a normális véralvadáshoz létfontosságú anyagot ismerte meg az orvostudomány. A K-vitamin nem egyetlen anyag, hanem rokonvegyületek (fillokinonok és menakinonok) csoportja.

Vese működés
16
Febr

Az elmúlt években ugrásszerűen megnőtt a beszűkült vese működéssel rendelkező személyek száma!

Miért öregszünk és miért betegszünk meg?
23
Febr

Életfolyamataink melléktermékeként folyamatosan termelődnek szervezetünkben agresszív szabadgyökök, melyek megtámadják sejtjeinket. Oxidatív láncreakcióval roncsolják sejthártyáinkat, örökítő anyagunkat, végül sejtműködési zavarokat, sejtelfajulást, sejtelhalást okoznak.