Herbafulvo Essencia Prémium 3-6 darabos termékek és a megjelölt Béky termékek INGYEN SZÁLLÍTÁSSAL a készlet erejéig!

Cikkek

Molekuláris hidrogén
09
Márc

"A hidrogén nem hosszabbítja meg a maximális életkort, hanem egészségesebbé teszi az életet, amig el nem múlik."

(Prof. Shigeo Ohta)

Valóban erősíteni kell az immunrendszerünket?
16
Márc

Immunrendszerünk tartja meg szervezetünk integritását azzal, hogy felismeri és elkülöníti a sajátot az idegen szervezettől. Védelmet nyújt külső betolakodók vírusok, baktériumok,gombák, paraziták által okozott fertőzésekkel szemben.

A Herbafulvo hatása
23
Márc

Egy magyar termék az egészségünk szolgálatában. A Herbafulvo essencia esetében nagyon is helytálló a VitalitasBolt.hu egyik alap mondata amit egy régi mondás is megerősít, hogy “fűben fában orvosság.

Herbafulvo adagolása
30
Márc

Herbafulvo adagolása egy nagyon fontos mozzanata a termék használatának. A Herbafulvo adagolása függhet, hogy mennyire bírunk meg bírkózni az ízével mert egyben sós, keserű és savanyú.

Így figyelünk mi oda saját környezetünk védelmére
06
Ápr

Manapság rengeteg üzlet található a piacon, melynek legfőbb fókusza a természetesség. Szinte Dunát lehet rekeszteni a természetes alapanyagokból gyártott készítményeket kínáló webshopokkal, olyan üzletet azonban már nehezebben találni, mely a természetközeliséget nem csak egyszerű hívószóként alkalmazza.

Ormus anyagok magyarázata
13
Ápr

A növények növekedésekor sósav választódik ki a gyökércsúcsukon, azért, hogy lebontsák az ásványokat, hogy azok vízoldékonnyá váljanak. Ez lehetővé teszi azoknak az anyagoknak a felszívódását, amelyek a napfény által kiváltott fotoszintézis reakción keresztül bioelektromosságot hoznak létre a sejtekben.

Ormus, O.R.M.E. és a Monoatomos Elemek
20
Ápr

Ezeket az anyagokat Magas Spin Állapotú (High Spin State) Szupravezető Anyagoknak nevezik. A modern név ORMUS, ORME és Fehér Aranypor (WhiteHGold). Úgy vélem, hogy ezeknek az elemeknek a leírásához használatos legmegfelelőbb terminológia az: Induktívan Szétválasztott Atomos Elemek, vagy I.S.A.E lenne.