Herbafulvo Essencia Prémium 3-6 darabos termékek és a megjelölt Béky termékek INGYEN SZÁLLÍTÁSSAL a készlet erejéig!

Cikkek

K2 MK-7: mi az az all-transz K2 vitamin, és miért kiemelten fontos a szervezetünk számára?
29
Jún

Sokan gondolják úgy, hogy egy egyszerű kalcium pezsgőtabletta sok gondot megold. Jót tesz a szervezetünknek és garantálja azt, hogy hosszú évekig ne legyen problémánk a csontozatunkkal. Az igazság azonban az, hogy a kalcium pótlása megfelelő K2-vitamin bevitele nélkül nem csak hatástalan, de akár komoly egészségkárosító hatással is rendelkezhet.

3 ok, ami miatt érdemes kipróbálnod a GAL étrend-kiegészítőit
22
Jún

Sokan gondolják úgy, hogy egészséges életet élnek, és minden olyan tápanyagot megadnak testüknek, melyre a hétköznapok során szüksége lehet. Az igazság azonban az, hogy vitamin- és ásványianyag-hiány sokszor a jól megtervezett étrend és a rendszeres mozgás mellett is felléphet.

Miért innál egészségtelen italokat, ha egészségesen is felfrissülhetsz?
15
Jún

Szervezetünk számára a hidratáció és a vitaminpótlás elengedhetetlen dolgok. Sokan azonban a megfelelő mennyiségű vízfogyasztásra és a vitamintabletták rendszeres szedésére is nehezen figyelünk oda. De mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy létezik egy olyan megoldás, mely mindkét dologban segíthet?

Mik azok a liposzómás készítmények és miért érdemes fogyasztanunk őket?
08
Jún

Sokszor, sok helyen hallhattunk már a liposzómás termékek hatékonyságáról. Sokan mégsem tudják, hogyan segít egészségünk megőrzésében, ha liposzómás étrend kiegészítőket, például C-vitamin kapszulát vagy D-vitamin cseppeket szedünk. Nem véletlenül, hiszen a legtöbbek számára magát a liposzóma fogalmát is alapvető homály lengi körül.

Ezért fontos, hogy segítsük a májunk működését
03
Jún

A máj az egyik legfontosabb szerv testünkben, mely rengeteg fontos feladatot lát el. Működése elengedhetetlen többek közt az anyagcsere, a vitaminellátás, valamint a méregtelenítési folyamatok szempontjából. Egészsége szempontjából fontos a kiegyensúlyozott táplálkozás és a tápanyagok megfelelő mértékű bevitele, melyet a rohanó hétköznapokban sokszor nehezen tudunk biztosítani.

K2 és D3 vitamin: miért kiemelten fontos, hogy együtt szedjük őket?
25
Máj

A D-vitamin jótékony hatásait már régóta ismerjük. Csontjaink védelme és izomerőnk fokozása mellett a D-vitamin a betegségekkel szembeni védekezőképességünk szempontjából is fontos. Azt is tudjuk, hogy egyik legfontosabb forrása nem más, mint a napfény. Azt azonban talán már kevesebben tudják, hogy a D-vitamin hatékony felszívódásához szervezetünknek K-vitaminra is szüksége lesz.

A bélflóra és a hisztamin egyensúlya: ezért fontos rá odafigyelni
18
Máj

Napjainkban sokan szenvednek hisztamin intoleranciától úgy, hogy nem is feltétlenül tudnak a problémáról. Pedig a bélflóra-hisztamin egyensúly felborulása komoly betegsége kialakulásához vezethet, melyek nem csak az emésztőrendszerben, de testünk egészében jelentkezhetnek.

A legmagasabb minőség az egészség szolgálatában: miért épp a Swanson étrend-kiegészítői?
11
Máj

Testünknek és elménknek a megfelelő működéshez szüksége van a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek megfelelő pótlására. Sokat ezek közül azonban a kiegyensúlyozott és jól megtervezett étrenddel sem tudunk hiánytalanul a szervezetünkbe juttatni.