Cikkek

Herbafulvo adagolása
30
Márc

Herbafulvo adagolása egy nagyon fontos mozzanata a termék használatának. A Herbafulvo adagolása függhet, hogy mennyire bírunk meg bírkózni az ízével mert egyben sós, keserű és savanyú.

Így figyelünk mi oda saját környezetünk védelmére
06
Ápr

Manapság rengeteg üzlet található a piacon, melynek legfőbb fókusza a természetesség. Szinte Dunát lehet rekeszteni a természetes alapanyagokból gyártott készítményeket kínáló webshopokkal, olyan üzletet azonban már nehezebben találni, mely a természetközeliséget nem csak egyszerű hívószóként alkalmazza.

Ormus anyagok magyarázata
13
Ápr

A növények növekedésekor sósav választódik ki a gyökércsúcsukon, azért, hogy lebontsák az ásványokat, hogy azok vízoldékonnyá váljanak. Ez lehetővé teszi azoknak az anyagoknak a felszívódását, amelyek a napfény által kiváltott fotoszintézis reakción keresztül bioelektromosságot hoznak létre a sejtekben.

A legmagasabb minőség az egészség szolgálatában: miért épp a Swanson étrend-kiegészítői?
11
Máj

Testünknek és elménknek a megfelelő működéshez szüksége van a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek megfelelő pótlására. Sokat ezek közül azonban a kiegyensúlyozott és jól megtervezett étrenddel sem tudunk hiánytalanul a szervezetünkbe juttatni.

A bélflóra és a hisztamin egyensúlya: ezért fontos rá odafigyelni
18
Máj

Napjainkban sokan szenvednek hisztamin intoleranciától úgy, hogy nem is feltétlenül tudnak a problémáról. Pedig a bélflóra-hisztamin egyensúly felborulása komoly betegsége kialakulásához vezethet, melyek nem csak az emésztőrendszerben, de testünk egészében jelentkezhetnek.

K2 és D3 vitamin: miért kiemelten fontos, hogy együtt szedjük őket?
25
Máj

A D-vitamin jótékony hatásait már régóta ismerjük. Csontjaink védelme és izomerőnk fokozása mellett a D-vitamin a betegségekkel szembeni védekezőképességünk szempontjából is fontos. Azt is tudjuk, hogy egyik legfontosabb forrása nem más, mint a napfény. Azt azonban talán már kevesebben tudják, hogy a D-vitamin hatékony felszívódásához szervezetünknek K-vitaminra is szüksége lesz.

Mik azok a liposzómás készítmények és miért érdemes fogyasztanunk őket?
08
Jún

Sokszor, sok helyen hallhattunk már a liposzómás termékek hatékonyságáról. Sokan mégsem tudják, hogyan segít egészségünk megőrzésében, ha liposzómás étrend kiegészítőket, például C-vitamin kapszulát vagy D-vitamin cseppeket szedünk. Nem véletlenül, hiszen a legtöbbek számára magát a liposzóma fogalmát is alapvető homály lengi körül.

Tavaszi méregtelenítés
04
Máj

Talán mindenki hallott már valamilyen formában magáról a méregtelenítésről. De vajon miért annyira fontos és valójában hogyan is álljunk neki? Rövid összefoglalónkban erről olvashatsz.