Cikkek

Alternatív gyógyászat
dao enzim
Egészség és wellness
Egészséges életmód
Egészséges táplálkozás
Emésztés elősegítése
Étrend-kiegészítők
GastEnzy
hisztamin
hisztamin intolerancia
Holisztikus egészségmegőrzés
Immunrendszer erősítés
Máris Jobb GastEnzy
MárisJobb termékek
Stresszkezelés
Vitaminok és ásványi anyagok
Szűrés törlése
Az egészséges bélflóra az egészség alapja
06
Okt

Gondolnád, hogy a szervezetünkkel együtt élő mikroorganizmusok mennyisége eléri az emberi testet alkotó sejtek számát? A bélflórát alkotó mikrobiális közösség kitüntetett és sokoldalú funkciót tölt be, de nemcsak az emésztési funkciókban, hanem a stresszválaszban, az alvásban és legfőképpen az immunrendszer működésében nyújtja a legnagyobb támaszt számunkra. Ezért fontos a bélflóra épségének megóvása, felborulása esetén helyreállítása a megfelelő táplálkozással, szükség esetén pedig pre- és probiotikum pótlással.

A hisztamin érzékenység: ami nemcsak a hisztaminról szól
22
Szept

A hisztamin érzékenység összetett dolog, és komplexebb megoldást igényel a hisztamintartalmú élelmiszerek kerülésénél. Megmutatjuk, hogyan kezelhető hatékonyan.

Ezért nem hiányozhat a Herbafulvo essencia a te házipatikádból sem!
08
Szept

Bemutatjuk a legfontosabb tényeket, amit a Herbafulvo essencia-val kapcsolatban tudni érdemes, és azt, hogy hogyan segíthet az egészség megőrzésében.

Homoktövis: az ezerarcú gyógynövény
25
Aug

A homoktövis egy rendkívül értékes gyógynövény, amely rendszeres fogyasztás esetén elképesztő hatékonysággal fejti ki kedvező hatását a szervezetünkre. De mitől olyan csodálatra méltó növény a homoktövis és melyek a jótékony hatásai? Most megismerheted pozitív tulajdonságait!

Milyen vitaminokat szedjünk nyáron?
04
Aug

Te mennyire figyelsz arra, hogy nyáron is elegendő vitamint juttass a szervezetedbe az egészséged megőrzéséhez? Ha kirobbanó formában szeretnéd élvezni az egész nyarat, akkor bizony fontos, hogy a mai cikkünkben megemlített néhány vitaminból megfelelő mennyiséghez juttasd a szervezetedet.

Cink - Miért fontos?
21
Júl

A cink egy olyan ásványi anyag, amelyre kis mennyiségben, azonban napi rendszerességgel szüksége van a szervezetünknek. Te vajon tudod, hogy miben játszik fontos szerepet az egészséged optimális működését tekintve?

Természetes megoldások ízületi porckopásra
07
Júl

Te is ízületi porckopásos betegségben szenvedsz? Olyan enyhítő megoldások után kutatsz, amelyek valóban használnak is? Mai cikkünkben megismerkedhetsz néhány olyan fantasztikus természetes hatóanyagú étrend-kiegészítővel, amelyeket alkalmazva jelentős mértékben emelhetsz életminőségeden.

A vashiány okai, tünetei és kezelése
23
Jún

Egészségünk megőrzéséhez nélkülözhetetlenek a vitaminok, az ásványi anyagok és a nyomelemek szervezetünk számára szükséges mennyiségben történő bevitele. De mi történik akkor, ha például jelentősen lecsökken a vas mennyisége belső raktárkészleteinkben? Mai cikkünkben a vas hiányának okairól, tüneteiről és kezelésről olvashatsz bővebben.