Herbafulvo Essencia Prémium 3-6 darabos termékek INGYEN SZÁLLÍTÁSSAL CSOMAGPONTRA a készlet erejéig!

Cikkek

Cink - Miért fontos?
21
Júl

A cink egy olyan ásványi anyag, amelyre kis mennyiségben, azonban napi rendszerességgel szüksége van a szervezetünknek. Te vajon tudod, hogy miben játszik fontos szerepet az egészséged optimális működését tekintve?

Természetes megoldások ízületi porckopásra
07
Júl

Te is ízületi porckopásos betegségben szenvedsz? Olyan enyhítő megoldások után kutatsz, amelyek valóban használnak is? Mai cikkünkben megismerkedhetsz néhány olyan fantasztikus természetes hatóanyagú étrend-kiegészítővel, amelyeket alkalmazva jelentős mértékben emelhetsz életminőségeden.

A vashiány okai, tünetei és kezelése
23
Jún

Egészségünk megőrzéséhez nélkülözhetetlenek a vitaminok, az ásványi anyagok és a nyomelemek szervezetünk számára szükséges mennyiségben történő bevitele. De mi történik akkor, ha például jelentősen lecsökken a vas mennyisége belső raktárkészleteinkben? Mai cikkünkben a vas hiányának okairól, tüneteiről és kezelésről olvashatsz bővebben.

Hisztamin intolerancia a rejtélyes emésztőszervi problémák hátterében
09
Jún

,,Ételed legyen a te gyógyszered, táplálékod legyen a Te gyógyítód” (Hippokratész)

Az emésztőszervi betegségek egyre nagyobb problémát jelentenek világszerte, hazánkban minden tizedik embert érinti enyhe vagy súlyos panaszokat okozva. A vastagbél, végbél daganatok nőknél az emlő, férfiakban a tüdőrák után a második leggyakoribb rosszindulatú daganat típus. A jól működő emésztőrendszer az egészség egyik legfontosabb tartópillére ezért érdemes megfogadni Hippokratész bölcs intelmeit a táplálkozással kapcsolatosan.

A jó közérzet és a jó egészség kulcsa az egészséges bélflóra
02
Jún

A tápcsatornánkban élő mikroorganizmusok sok oldalú szerepet töltenek be belső környezetünk, egészségünk fenntartásában. A megváltozott táplálkozási szokások, toxikus ártalmak, stressz, gyógyszerek hatására azonban gyakran borul fel a mikrobiom egyensúlya.  A bélflóra egészséges összetételének fenntartása, a diszbiózis megszüntetése komplex megközelítést és megfelelő összetételű probiotikus kezelést igényel. 

K2 MK-7: mi az az all-transz K2 vitamin, és miért kiemelten fontos a szervezetünk számára?
26
Máj

Sokan gondolják úgy, hogy egy egyszerű kalcium pezsgőtabletta sok gondot megold. Jót tesz a szervezetünknek és garantálja azt, hogy hosszú évekig ne legyen problémánk a csontozatunkkal. Az igazság azonban az, hogy a kalcium pótlása megfelelő K2-vitamin bevitele nélkül nem csak hatástalan, de akár komoly egészségkárosító hatással is rendelkezhet.

Minden szervünk atyja a máj. Hogyan őrizzük meg egészségét?
19
Máj

A máj a szervezet legjelentősebb, legösszetettebb feladatokat ellátó szerve - ezért emlegetik a minden szerv atyja névvel a kínai orvoslásban. A környezetünkből, élelmiszerekkel testünkbe kerülő mérgező anyagok könnyen leterhelhetik életfontosságú szervünket, melyek változatos tünetekben nyilvánulhatnak meg. A máj működése pótolhatatlan! Ezért kell óvni, rendszeresen tisztítani, gyógynövényekkel támogatni működését.

MK-7: mi az az all-transz K2 vitamin, és miért kiemelten fontos a szervezetünk számára?
12
Máj

Sokan gondolják úgy, hogy a kalcium pezsgőtabletta sok gondot megold. Jót tesz a szervezetünknek és garantálja azt, hogy hosszú évekig ne legyen problémánk a csontozatunkkal. Az igazság azonban az, hogy a kalcium pótlása K2-vitamin bevitele nélkül nem csak hatástalan, de még egészségkárosító hatással is rendelkezhet.