Cikkek

A hisztamin érzékenység: ami nemcsak a hisztaminról szól
22
Szept

A hisztamin érzékenység összetett dolog, és komplexebb megoldást igényel a hisztamintartalmú élelmiszerek kerülésénél. Megmutatjuk, hogyan kezelhető hatékonyan.

Ezért nem hiányozhat a Herbafulvo essencia a te házipatikádból sem!
08
Szept

Bemutatjuk a legfontosabb tényeket, amit a Herbafulvo essencia-val kapcsolatban tudni érdemes, és azt, hogy hogyan segíthet az egészség megőrzésében.

Homoktövis: az ezerarcú gyógynövény
25
Aug

A homoktövis egy rendkívül értékes gyógynövény, amely rendszeres fogyasztás esetén elképesztő hatékonysággal fejti ki kedvező hatását a szervezetünkre. De mitől olyan csodálatra méltó növény a homoktövis és melyek a jótékony hatásai? Most megismerheted pozitív tulajdonságait!

Milyen vitaminokat szedjünk nyáron?
04
Aug

Te mennyire figyelsz arra, hogy nyáron is elegendő vitamint juttass a szervezetedbe az egészséged megőrzéséhez? Ha kirobbanó formában szeretnéd élvezni az egész nyarat, akkor bizony fontos, hogy a mai cikkünkben megemlített néhány vitaminból megfelelő mennyiséghez juttasd a szervezetedet.

Cink - Miért fontos?
21
Júl

A cink egy olyan ásványi anyag, amelyre kis mennyiségben, azonban napi rendszerességgel szüksége van a szervezetünknek. Te vajon tudod, hogy miben játszik fontos szerepet az egészséged optimális működését tekintve?

Természetes megoldások ízületi porckopásra
07
Júl

Te is ízületi porckopásos betegségben szenvedsz? Olyan enyhítő megoldások után kutatsz, amelyek valóban használnak is? Mai cikkünkben megismerkedhetsz néhány olyan fantasztikus természetes hatóanyagú étrend-kiegészítővel, amelyeket alkalmazva jelentős mértékben emelhetsz életminőségeden.

A vashiány okai, tünetei és kezelése
23
Jún

Egészségünk megőrzéséhez nélkülözhetetlenek a vitaminok, az ásványi anyagok és a nyomelemek szervezetünk számára szükséges mennyiségben történő bevitele. De mi történik akkor, ha például jelentősen lecsökken a vas mennyisége belső raktárkészleteinkben? Mai cikkünkben a vas hiányának okairól, tüneteiről és kezelésről olvashatsz bővebben.

Hisztamin intolerancia a rejtélyes emésztőszervi problémák hátterében
09
Jún

,,Ételed legyen a te gyógyszered, táplálékod legyen a Te gyógyítód” (Hippokratész)

Az emésztőszervi betegségek egyre nagyobb problémát jelentenek világszerte, hazánkban minden tizedik embert érinti enyhe vagy súlyos panaszokat okozva. A vastagbél, végbél daganatok nőknél az emlő, férfiakban a tüdőrák után a második leggyakoribb rosszindulatú daganat típus. A jól működő emésztőrendszer az egészség egyik legfontosabb tartópillére ezért érdemes megfogadni Hippokratész bölcs intelmeit a táplálkozással kapcsolatosan.